Pop up -järjestötila Espoon keskuksessa

25.09.2019 klo 13:00 - 17:00 / Muu / Espoon kaupunki / Active NGOs – Aktiiviset järjestöt

Pop up -järjestötila – asukkaiden ja järjestöjen kohtaamispaikka siellä, missä espoolaiset liikkuvat

Pop up -järjestötilassa pääset tutustumaan alueensjärjestötoimintaan ja voit viettää aikaa niin kuin missä tahansa muussakin asukastilassa – kuullen, kokien ja osallistuen. Kävijöillä on myös mahdollisuus saada tietoa uusimaalaiset.fi palvelusta, joka kokoaa yhteen kansalaistoimintaa ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia.

Tietysti järjestötilassa pitää päästä myös itse tekemään ja vaikuttamaan. Kävijät voivat kertoa, millaista toimintaa juuri he haluavat Espoon keskuksen alueelle. Jokaisella on mahdollisuus rakentaa unelmiensa järjestötila legoista. Pop up -järjestötilassa vain mielikuvitus on rajana!

Pop up -järjestötila on osa Active NGOs -hankkeen toimintaa ja Lähiöfestviikkoa. Mukana POP UP -tilassa Trapesa, EMY ry, Kohtaamispaikka Askel, Monaliiku, Nicehearts ry, EJY ry ja SPR Keski-Espoon ensiapuryhmä.

ACTive NGOs on URBACT Siirtoverkko -projekti, jossa kehitetään yhteistyömallia kaupungin järjestöjen väliseen yhteistyöhön. Inspiraatiota otetaan riikalaisesta Järjestötalo -mallista, joka on alusta kaupunkilaisten osallistumiselle ja verkostoitumiselle. Projekti tuo yhteen kaupunkeja ympäri Eurooppaa: Riga (LV), Syracuse (IT), Santa Pola (ES), Dubrovnik (HR), Brighton and Hove (UK) and Espoo (FI). Tätä projektia rahoittaa ERDF, the URBACT III Operational Programme. Lisätietoa löydät: https://urbact.eu/active-ngos/Facebook: ACTiveNGOs /Twitter: @ACTive NGOs /Instagram: active.ngos.

Osoitteet

  • Espoon aseman asemasilta

    Kirkkojärventie 1, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Espoon keskus

Espoon aseman asemasilta

Kirkkojärventie 1, Espoo, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, tapahtuma, tempaus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

pop-up-toiminta, vaikuttaminen, Aktiiviset järjestöt

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, lapset ja nuoret, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, perheet, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset