Syksyn päätösjuhla kotoutumisen toimijoille

12.12.2019 klo 17:00 - 19:00 / Virkistys / EJY ry

EJY ry:n Kumppanuushautomo järjestää syyskauden päätösjuhlan Espoossa vaikuttaville kotoutumisen toimijoille. Tilaisuus tarjoaa mukavaa virkistäytymistä, yhdessäoloa ja verkostoitumista hyvän ruoan äärellä. Tapahtuma järjestetään Suomi-Syyria Ystävyysseuran tiloissa Nihtisillassa. Ohjelmassa on mm. musiikkiesityksiä. Lisäksi kuulemme tarkemmin Suomi-Syyria Ystävyysseuran toiminnasta.

Tilaisuuteen voivat osallistua esimerkiksi järjestöjen, kaupungin, oppilaitosten ja muiden yhteisöjen edustajat. Olet sitten uusi tulokas verkostossa tai ollut mukana jo aiemmin, tervetuloa!

Kumppanuushautomo on maahanmuuttajajärjestöjen ja muiden kotoutumista edistävien toimijoiden verkosto Espoossa. Sparraamme yhdistystoiminnan arjessa ja kehittämisessä sekä pyrimme luomaan yhteistyötä eri tahojen välille. Toimintaa rahoittaa Espoon kaupunki.

Osoitteet

  • Suomi-Syyria Ystävyysseuran tilat

    Kutojantie 3, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Kilo

Suomi-Syyria Ystävyysseuran tilat

Kutojantie 3, Espoo, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, tapahtuma, vaikuttaminen, virkistys, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

Kumppanuushautomo, verkostoituminen, järjestöyhteistyö, verkostoyhteistyö, maahanmuuttajajärjestöt, virkistystoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Kansalaistoiminnan suunnittelija Ulla-Kaisa Pihlaja, EJY ry

ulla-kaisa.pihlaja@ejy.fi, 0504650844

 

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 8.12. tämän linkin kautta.