Tunne voimavarasi-vertaisryhmä 60+v. naisomaishoitajille

10.11.2020 klo 13:00 - 15:00 / Vertaisryhmä / Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry

Omaishoitaja – huolestuttavatko omat tunteesi, käytöksesi ja voimavarojesi väheneminen? Kiristyykö pinnasi ja koetko vaikeaksi hillitä itseäsi?

Tunne voimavarasi-hanke ja Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestävät syksyllä maksuttoman vertaisryhmän 60+ -vuotiaille läheisestään huolehtiville naisille, joita huolestuttaa omat tunteet, käytös ja voimavarojen väheneminen. Ryhmän tavoitteena on edistää ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja jaksamista sekä ennaltaehkäistä omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua.

Luottamuksellisen ryhmän aiheita ovat mm. ikääntyminen ja naiseus, omien torjuttujen tunteiden ja niiden aiheuttamien ongelmallisten tilanteiden tunnistaminen, tunnesäätely ja voimavarat.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 10.11. – 8.12.2020 klo 13-15 verkossa, ilmaisella Zoom-alustalla. Kaikille ryhmään mukaan ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta yksilölliseen digiopastukseen alustan käyttöön. Jos kotoa ei löydy tietokonetta tai muuta älylaitetta, on mahdollista saada myös tabletti ryhmän ajaksi lainaan sekä opastusta sen käyttöön.

Vertaisryhmätyöskentelyä edeltävät yksilökeskustelut hankkeen työntekijän kanssa. Keskusteluissa kartoitetaan omaa tilannetta, voimavaroja ja vertaisryhmän soveltuvuutta siihen hakevalle omaishoitajalle.

Ryhmään hakeutuminen 31.10. mennessä ja lisätietoa:
OmaisOiva ohjaaja Laura Kosonen, puh. 050 320 3962 ja laura.kosonen@omaisoiva.net

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, omaistoiminta, sosiaali ja terveys, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

eläkeläiset, läheiset ja omaiset, naiset

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Linkkejä

Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Ryhmään hakeutuminen 31.10. mennessä ja lisätietoa:
OmaisOiva ohjaaja Laura Kosonen, puh. 050 320 3962 ja laura.kosonen@omaisoiva.net