Uusien vapaaehtoisten helmikuun koulutus

06.02.2021 klo 10:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari / Kehitysvammatuki 57 ry

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta? Meiltä jokainen voi löytää itselleen sopivia vapaaehtoistehtäviä. Tarjoamme koulutuksen toimintaan mukaan tuleville ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin. Koulutuskokonaisuus rakentuu kahdesta osasta; perus- ja jatkokoulutuksesta. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Tervetuloa mukaan koulutukseen ja tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja pääkaupunkiseudulla!

Koulutus toteutuu helmikuussa kahtena lauantaina ja päivien aikana käymme läpi vapaaehtoistoiminnan periaatteita, pohdimme mitä kehitysvammaisuudella tarkoitetaan, sekä tutustumme yhdistyksessä tarjottaviin vapaaehtoistoiminnan muotoihin.

Koulutukseen voit ilmoittautua täältä: https://tapahtumat.kvtuki57.fi/tapahtumat/vapaaehtoisten-koulutus-helmikuussa-2021/

Erilaiset vapaaehtoistehtävät mahdollistavat toiminnan erilaisissa elämäntilanteissa, sillä vapaaehtoisuus lähtee jokaisen omasta kiinnostuksesta ja voimavaroista. Kaveritoiminnassa vapaaehtoinen on vapaa-ajan kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustavapari tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee toimimaan lasten kanssa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Vapaaehtoistehtäviä löytyy myös kotiyhteisössä ja toimijatalossa. Mikä olisi sinun juttusi? Tiesithän, että toimimme pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Osoitteet

  • Ystävätupa

    Läntinen Brahenkatu 2, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Ystävätupa

Läntinen Brahenkatu 2, Helsinki, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

kaveritoiminta, vertaisryhmä, vapaaehtoinen

Kohderyhmä

kaikille, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

Vapaaehtoisten koulutus

Kehitysvammatuki 57 ry

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä linkistä

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenna Luoto

jenna.luoto@kvtuki57.fi

p. 040 160 90 17