Valmennuskurssi: Valmistaudu vapauteen – löydä merkityksellisyys

10.09.2020 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Maria Akatemia ry

Kenelle
Oletko jäänyt tai jäämässä eläkkeelle? Odotatko uutta vapautta innokkaasti vai tunnetko huolta? Miten käy merkityksellisyyden, entä kaipaako identiteettisi päivitystä? Miten teet haaveistasi totta jokapäiväisessä elämässä?

Valmennus on sinulle, joka olet uuden vapauden edessä etkä ihan tiedä, mitä sillä tekisit. Työura on antanut sinulle merkityksen tunteen, roolin ja identiteetin. Olet kuulunut kiinnostavaan ja innostavaan työyhteisöön. Eläkkeelle jäädessäsi menetät yhteisön, työhön liittyvän identiteetin ja raamin, jossa tekemiselläsi on merkitys.

Sisältö
Valmennuksessa tarkastellaan rauhassa omia odotuksia ja haaveita sekä lähipiirin odotuksia. Merkityksellisyys, identiteetti ja hyvä seura ovat hyvän elämän keskeisiä elementtejä ja niihin perehdytään. Hyvät asiat toteutuvat käytännössä, muun muassa ajankäytön kautta. Talouteen ja asumiseen liittyy uusia vapauksia mutta myös tarvetta varautua tulevaan.

Valmennuksessa kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja. Osallistujat kirkastavat omia ajatuksiaan työpajatehtävien avulla. Valmennusryhmässä keskustellaan luentojen ja tehtävien herättämistä ajatuksista.

Luennoitsijat
Yhteistyössä filosofian tohtori Pirkko Kasanen.
Fasilitaattorina Maria Akatemian toiminnanjohtaja Sari Nyberg.

Aika
Kolmena iltana: torstaina 10.9. ja 17.9. sekä keskiviikkona 23.9.2020 klo 17.00 – 19.30

Paikka
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A 3. krs, 00120 Helsinki

Hinta
150 € veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautuminen
lomakkeen kautta

Lisätiedot
maria-akatemia.fi
toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki