Verkostokahvit kotoutumisen toimijoille: Monikulttuuriset nuoret järjestö- ja vapaaehtoistoiminnassa

15.01.2019 klo 16:30 - 19:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari / EJY ry

EJY ry:n Kumppanuushautomo järjestää jälleen Verkostokahvit! Tammikuun tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten tavoittaa ja huomioida monikulttuuriset nuoret vapaaehtoisina ja yhdistysaktiiveina. Tutkimusten mukaan maahanmuuttajanuorten osallistamiseksi on panostettava mm. kohderyhmän tavoittavaan tiedottamiseen, kulttuurisensitiivisyyteen ja toiminnan sisältöön.

Aihetta alustaa Olavi Karvonen EJY ry:n Turvaperhe-hankkeesta. Karvonen on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja hän on työskennellyt usean vuoden ajan lasten ja nuorten sekä maahanmuutto- ja monikulttuurisuusteemojen parissa.

 

Verkostokahvien tarkoituksena on tuoda yhteen kotoutumisen parissa työskenteleviä toimijoita Espoossa. Tilaisuuteen voivat osallistua mm. järjestöjen, kaupungin, oppilaitosten ja muiden yhteisöjen edustajat.  Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia kahvikupin äärellä.

Aloitamme kahvittelulla klo 16.30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 17. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja jakamaan vinkkejä!

 

Kumppanuushautomo on maahanmuuttajajärjestöjen ja muiden kotoutumista edistävien toimijoiden verkosto Espoossa. Sparraamme yhdistystoiminnan arjessa ja kehittämisessä sekä pyrimme luomaan yhteistyötä eri tahojen välille. Toimintaa rahoittaa Espoon kaupunki.

Osoitteet

  • EJYn Kansalaistoiminnankeskus

    Kauppamiehentie 6, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Tapiola (Hagalund)

EJYn Kansalaistoiminnankeskus

Kauppamiehentie 6, Espoo, Suomi

Teemat

kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

Kumppanuushautomo, verkostoituminen, verkostoyhteistyö, järjestötyö, maahanmuuttajajärjestöt, vapaaehtoistoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Kansalaistoiminnan suunnittelija Ulla-Kaisa Pihlaja

ulla-kaisa.pihlaja@ejy.fi, 0504650844

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu tapahtumaan 10.1. mennessä tämän linkin kautta.