Virtuaaliset rusettiluistelut ikääntyneille 11.3.

11.03.2021 klo 13:00 - 15:00 / Muu / Suomen Asumisen Apu ry

Muistatko vielä entisaikojen huolettoman tunnelman, kun pakkasiltana pyörittiin jääkentällä ja tavattiin vanhoja ja uusia ystäviä? Varpaita paleli, mutta termoskannuista kaadettu juoma ja ämyreistä kuuluva musiikki pitivät lämpiminä ja liikkeessä. Nyt voit päästä osaksi tuota tunnelmaa osallistumalla ikääntyneiden omiin rusettiluisteluihin!

Luistimia et tarvitse, mutta leikkimieltä kylläkin! Virtuaalisissa rusettiluisteluissa osallistujat asettuvat mukavasti ja oman kotinsa lämmössä digilaitteidensa ääreen ja avaavat zoom-yhteyden. Eetterissä odottavat tutut ja tuntemattomat, ja luvassa on liikunnallista alkulämmittelyä, leikkimielistä ohjelmaa ja leppoisia luisuja mukavien keskustelujen siivittämänä.

Tapahtuma pidetään verkossa, zoom-alustalla, joten tarvitset yhteyden luomiseen digilaitteen (älypuhelimen, tabletin, läppärin tai pöytäkoneen), jossa on kamera ja mikrofoni. Osallistuminen on helppoa, ja autamme tarvittaessa etukäteen yhteyden muodostamisen harjoittelemisessa! Tapahtuman zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Tapahtuman sisällöstä ja käytännön järjestelyistä vastaavat Metropolian geronomiopiskelijat.

Haluatko ilmoittautua tapahtumaan? Jäikö jokin asia mietityttämään tai toivotko digiopastusta osallistuaksesi? Ole rohkeasti yhteydessä: 050 4700 374 (Laura) tai porinaporukka(at)asumisenapu.fi.

 

 

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Teemat

tapahtuma, tempaus, vertaistoiminta

Avainsanat

seniorit, senioritoiminta, tekemistä ikääntyneille, toimintaa ikäihmisille

Kohderyhmä

eläkeläiset

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu joko puhelimitse (050 4700 374 / Laura) tai sähköpostitse
porinaporukka(at)asumisenapu.fi.