Yleisöluento naisille: Äitiemme perintö (verkossa)

23.11.2020 klo 18:30 - 20:00 / Yleisöluento
Äiti kulkee aina mukanamme. Äiti voi olla elämän voimavara ja resurssi, mutta äiti voi olla myös varjo ja hankalien tunteiden aiheuttaja. Kiintymyssuhde äidin kanssa on voinut olla alusta asti turvallinen tai turvaton. Entä jos on jäänyt ilman äidin hyväksyntää ja tukea? Mitkä jalanjäljet se on jättänyt käsitykseen itsestä, ihmissuhdetaitoihin ja elämän uskallukseen? Miten päästä mielen sovintoon suhteessa, vaikka äidin ikävä ei koskaan inhimillisellä tasolla täyttyisi eikä suhde äitiin muuttuisi?
 
Puhujana psykoterapeutti, sosiaalipsykologi ja tietokirjalija Saara Kinnunen
Luento järjestetään Naistenkartano ry:n ja Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ry:n yhteistyönä.

Päivitys 23.11:

Helsingin luento “Äitiemme perintö” (ma 23.11.) siirretään kokonaan verkkoon! Keskustakirjasto Oodissa ei pääkaupunkiseutua koskevien tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi pidetä luentoa.

Tässä linkki, jota kautta pääsee luentoa katsomaan Zoom-ohjelman avulla maanantaina klo 18.30-20.00: https://zoom.us/j/96688565693.
Sisäänkirjautuessa kysytään s-postiosoitetta ja nimeä, mutta luennolle voi osallistua halutessaan anonyymisti esimerkiksi nimimerkillä.

 

Livestriimi pyritään näyttämään myös Facebook-sivullamme, mutta mikäli teknisiä ongelmia ilmenee, kehotamme kaikkia seuraamaan luentoa Zoom-linkin kautta.

 

Luennosta tehdään myös tallenne, joka tulee katsottavaksi myöhemmin.

Osoitteet

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, sosiaali ja terveys, tapahtuma, vertaistoiminta, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

naiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Tapahtuma on verkossa

https://zoom.us/j/96688565693

Linkkejä

Naistenkartano ry

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc