Tietoa Uusimaalaiset.fi -palvelusta

Palvelun tarkoitus

Palvelun sisältö

Palvelun ylläpito

Palvelun avoin data

 

 

 

Palvelun tarkoitus

Uusimaalaiset.fi-palvelu kokoaa Uudenmaan alueen yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden tarjoamaa tukea ja toimintaa yhteen paikkaan. 

Palvelun tavoitteena on tarjota mahdollisuus löytää helposti tietoa alueella toimivista yhdistyksistä, järjestöistä ja muista yhteisöistä sekä niiden toiminnasta. Palvelun kautta voi hakeutua mukaan toimintaan. 

Yhdistyksille ja yhteisöille palvelu mahdollistaa oman toiminnan ja vapaaehtoistehtävien ajantasaisen esiintuomisen. Yhdistykset ja yhteisöt tuottavat ja ylläpitävät nämä sisällöt palveluun itse.

Asiakastyötä tekeville palvelun tavoitteena on tarjota selkeä kanava asiakkaiden ohjaamiseen yhdistysten palveluiden pariin sekä tietoa hyvinvointijohtamisen ja rahoittamiseen liittyvän päätöksenteon tueksi. 

Palvelun käyttäjiä ovat myös kunnat, seurakunnat, rahoittajat, oppilaitokset sekä median edustajat. 

Uusimaalaiset.fi on osa Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta, joka koostuu valtakunnallisesta www.toimeksi.fi -verkkopalvelusta sekä alueellisista rinnakkaisverkkopalveluista. 

 

 

Palvelun sisältö

Uusimaalaiset.fi -verkkopalvelun keskeisinä sisältöinä ovat ilmoitukset yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden toiminnasta, vapaaehtoistehtävistä ja tapahtumista. Palvelu kokoaa yhteen kaikki edellä mainitut Toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuuden piirissä julkaistut Uudenmaan aluetta koskevat ilmoitukset. Toimijat tuottavat ja ylläpitävät sisältöjään itse.

Palvelun ylläpito tuottaa ja ylläpitää palvelun valmiita sisältösivuja, joille toimijoiden ilmoituksia lajitellaan ja listataan esimerkiksi teemoittain ja kunnittain.

Valmiiden sisältösivujen lisäksi tietoa toimijoista ja toiminnasta voi hakea myös myös seuraavilla sisältöhauilla:

Palvelussa on myös seuraavien tietotyyppien kautta toimijoiden tuottamia sisältöjä: uutiset, työ- ja harjoittelupaikat, toimitilat, hankkeet ja henkilöt.

 

 

Palvelun ylläpito

Palvelun pääylläpitäjänä on EJY ry. Ylläpitoa ja kehittämistyötä toteutetaan yhteistyössä Uusimaalaiset.fi-verkoston kumppaniorganisaatioiden kanssa. Kumppaniorganisaatioina toimivat Lohjan ApuOmena ry, Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto ry, Loviisan järjestöt ry, Porvoon yhdistyskeskus ry, Vantaan järjestörinki ry ja Kumaja kumppanuusverkosto.

Ylläpidon tavoittaa Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostitse info(a)uusimaalaiset.fi. Vastaamme viesteihin kolmen (3) arkipäivän sisällä viestin jättämisestä. Huom! Palvelussa julkaistujen ilmoituksien sisällöistä vastaavat toimijat itse, ja niitä koskevat tietojen muutospyynnöt on suositeltavaa osoittaa suoraan toimijalle itselleen.

 

 

 

Palvelun avoin data

Palvelu mahdollistaa ilmoitetun toiminnan näyttämisen myös muilla verkkosivuilla rajapintaratkaisujen kautta.

Teemme mielellään yhteistyötä alueemme kuntien ja kaupunkien kanssa. Kunnille on tarjolla mahdollisuus nostaa sivustoltamme maksutta leijuke-toiminnolla oman alueen yhteisöjen tietoja ja muita sisältöjä (esimerkiksi tapahtumia, toimintaa ja vapaaehtoistehtäviä) näkyviin omille kotisivuilleen.

Tutustu avoimeen dataan täällä

Tilaa verkkosivuille upotettava leijuke täältä

 

 Muokattu viimeksi: 04.05.2021