Aatto ry

Aatto ry tukee suomalaisia kansalaisjärjestötoimijoita.

Me Aatossa uskomme toiminnan ekonomiaan – pois turha pönötys, päämäärätön puuhailu ja motivaatiota syövä turha työ. Hyvä toimintakulttuuri rakentuu yhdessä asetettujen tavoitteiden varaan.

Ydinosaamistamme on johtaminen ja hallinto, hankkeet ja rahoitus, järjestöjen työprosessit ja digitalisaatio sekä viestintä.

Aatto tarjoaa työkaluja ja ohjausta johtamiseen ja sen kehittämiseen. Johtajuuden avuksi tarjoamme henkilökohtaista mentorointia, ryhmäkeskusteluja ja strategisen työskentelyn tukea.

Aattolaisten vuosikymmenten kokemus johdattaa oikeanlaisten hankkeiden tekemiseen sekä johdonmukaiseen yhdistyksen kehittämiseen ja toiminnan ylläpitämiseen hankkeiden kautta.

Me näemme digitalisaation ennen kaikkea muutoksena työtavoissa ja asenteissa, jotka mahdollistavat muutosten tavoitteellisen läpiviennin. Työ ei ole paikka jonne mennään, vaan asia jota tehdään.

Aatto järjestää koulutuksia ja konsultointia viestinnän suunnitteluun ja viestintästrategian luomiseen. Palvelumme kattaa järjestönne tarpeiden mukaisesti myös sisäisen viestinnän ja hankkeiden tiedonvälityksen, tukea sisältösuunnitteluun ja sosiaalisen median hyödyntämiseen sekä vaikuttavuuden arviointiin.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Muut yhdistykset

Teemat

viestintä, tukihenkilötoiminta, vaikuttaminen, varainhankinta ja rahoitus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

toiminnanjohtajaverkosto, puheenjohtaja, järjestöjen rahoitus, rahoitus, rahoitusavustukset, hanke, hanketyö, kehittämishanke, rahankeräys, järjestöviestintä, viestintä, vinkkejä viestintään, yhdistysten viestintä, digitaidot, digitalisaatio, tiedontuotanto, tiedonkeruu, varainhankinta, aikuiskoulutus, aktiivinen kansalaisuus, järjestöyhdyshenkilö, tukea yhdistystoimintaan, neuvonta, valmennus, mentorointi, järjestökoulutus

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Postiosoite

    Myllypellonpolku 3B

Yhteystiedot

Sähköposti:
aatto@aattory.fi
Puhelin: 0445355722

Lisätietoa verkossa

Aatto ry

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa, Loviisa, Lohja, Porvoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Karkkila, Inkoo, Nurmijärvi, Raasepori, Sipoo, Vihti

Postiosoite

Myllypellonpolku, Helsinki, Suomi