Amal ry

Amal ry on sosiaalialalla toimiva ainutlaatuinen yhdistys, jonka tarkoituksena on islamin arvoihin perustuen tukea ja edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia.

Amal ry:n toiminnassa hyödynnetään uskonnon voimaannuttavaa vaikutusta tyttöjen ja naisten osallisuuden vahvistamiseksi omissa yhteisöissään ja laajemmin yhteiskunnassa. Yhdistyksen tavoitteena on tukea tyttöjä ja naisia löytämään sopivia tukitoimia erilaisissa ongelmatilanteissa, kehittää tytöille ja naisille suunnattuja tukipalveluita ja vaikuttaa musliminaisten kohtaamiin asenteisiin yhteiskunnassa.

Amal ry:n missiona on voimaannuttaa naisia ja tyttöjä sekä vahvistaa naisten yhteisöllisyyttä ja siskoutta sekä toimia luotettavana asiantuntijana musliminaisiin liittyvissä erityiskysymyksissä. Haluamme tuoda turvaa ja luoda toivoa.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa tyttöjen ja naisten edellytyksiä toimia yhdenvertaisesti yhteiskunnan eri osa-alueilla. Toiminnassamme korostuu vertaisuuden merkitys, jota hyödynnetään laajasti yhdistyksen toiminnassa.

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa toimitilassamme, etäyhteyksillä ja jalkautuvassa työssämme sosiaaliohjausta, neuvontaa sekä psykososiaalista tukea ja vertaistoimintaa naisille ja tytöille. Toimintaamme kuuluu vapaehtoistoiminta, verkosto -ja yhteisölähtöinen työ sekä koulutukset ja konsultaatiot.

Toimintamme on avointa ja maksutonta.

 

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi, Hindi, Arabia

Toimiala

Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Naisyhdistykset, Uskontoon ja maailmankatsomukseen liittyvät yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, vaikuttaminen

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, järjestötoimijat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, naiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Malmin kauppatie 26, 4. krs., 00700 Helsinki

    Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
info@amalry.fi

Lisätietoa verkossa

Amal ry

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Vantaa, Espoo

Malmin kauppatie 26, 4. krs., 00700 Helsinki

Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki, Suomi