April Jazz / Espoo Big Band ry

APRIL JAZZ FESTIVAL
ESPOO 22-26|04|2020

34. April Jazz –festivaali esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Ohjelma on monipuolinen läpileikkaus siitä, mitä kiinnostavaa jazzkentällä tällä hetkellä tapahtuu. Etenemme viidessä päivässä avajaiskonsertin sinfonisista tunnelmista modernimman ilmaisun kautta aina päätöskonsertin intiimiin ja pelkistettyyn pianokonserttiin .

Festivaali esittelee tänä vuonna yli 40 ryhmää ja muusikoita 14 maasta. Konserttipaikkoja on eri puolilla Espoota peräti kahdeksan ja lisäksi Helsingissä järjestetään konsertti Temppeliaukion kirkossa. Iltakonserttien tunnelmaan kannattaa virittäytyä Espoon kulttuurikeskuksen pääaulan F-Musiikki Stagella, jossa esiintyy lahjakkaita nuoria jazzmuusikoita. Konserttien jälkeen oikea osoite on April Jazz Club Tapiola Gardenissa, jossa jatkojamit yleensä vain paranevat mitä pidemmälle ilta ennättää. F-Musiikki Stagen -konsertteihin ja April Jazz Clubille on vapaa pääsy koko festivaalin ajan.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä. Kaikkiin tapahtumiin voi hankkia lippuja myös Kaikukortilla. Ryhmälippuja (>10 hengelle) voi varata myös festivaalin toimiston kautta, jolloin autamme mielellämme muissakin ryhmänne festivaalijärjestelyissä, kuten tarjoiluiden tai kokoustilojen varaamisessa. Lisätiedot ryhmälipuista sähköpostitse lipunmyynti@apriljazz.fi.

www.apriljazz.fi
Facebook

 

APRIL JAZZ CLUB

Vuonna 2016 perustettu April Jazz Club hemmottelee musiikin ystäviä puutarhakaupungin sydämessä, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Klubeja järjestetään pääasiassa perjantaisin, noin kaksi kertaa kuukaudessa – lukuun ottamatta kesäaikaa. Konsertit alkavat klo 18 Ebeli Show´lla ja pääesiintyjinä klo 19 alkaen nähdään jazzin huippunimiä. Esityksen lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän Grill It! -ravintolasta. Liput ovelta tai Lippupisteestä.

www.apriljazz.fi/club
Tulevat tapahtumat Facebookissa

 

ESPOO BIG BAND

Espoo Big Band. Kuva: Sampsa Pärnänen.

April Jazz -festivaalia isännöivä Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. Aasian, Australian ja Brasilian kiertueiden lisäksi EBB on esiintynyt useilla kuuluisimmilla jazzfestivaaleilla sekä julkaissut yksitoista albumia.Vuonna 1980 perustettu EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi. Orkesterin riveissä on kasvanut lukuisia kotimaisia huippumuusikoita kuten Iiro Rantala, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, Jarmo Saari sekä Marzi Nyman.

EBB:n kapellimestarina toimii Marzi Nyman. Lisätietoa EBB:n tulevista konserteista saat yhtyeen kotisivuilta ja Facebookista.

www.ebb.fi
Facebook

 

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Asiasanat

musiikki, elävä musiikki, live musiikki, tapahtuma, tapahtumat, festivaalit, taide ja kulttuuri, kulttuuri

Osoitteet

  • April Jazz / Espoo Big Band ry, toimisto

    Ahertajantie 6 b, 02100 Espoo

  • April Jazz Club

    Tapionaukio 3, 02100 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@apriljazz.fi
Puhelin: 094550003

Lisätietoa verkossa

April Jazz

April Jazz Club

Espoo Big Band

April Jazz, FB
Instagram @apriljazzfestival
Espoo Big Band, FB

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

April Jazz / Espoo Big Band ry, toimisto

Ahertajantie 6, Espoo, Suomi

April Jazz Club

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio, Espoo, Suomi