Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat ja Läheiset ry

Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat ja Läheiset ry tukee perheitä, jotka huolehtivat ja hoitavat läheistään, jonka toimintakyky on heikentynyt iän, vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi. Yhdistys on perustettu vuonna 2003 ja se on Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistyksen tehtävänä on toimia jäsenistönsä äänitorvena. Yhdessä voimme tuoda kokemuksemme ja tietomme näkyväksi ja kuuluvaksi. Teemme päättäjille aloitteita ja kerromme onnistuneista ratkaisuista sekä hyvistä käytännöistä. Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä niiden toimijoiden kanssa, joiden päämääränä on tukea omaishoitoperheitä.

Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat ja Läheiset ry on OmaisOiva-yhdistys. OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliiton ja paikallisyhdistysten yhteinen, omaishoitajien voimavaroja tukeva toimintakokonaisuus. Sen toimintamuotoina ovat Ovet-valmennus, Oiva-vertaisryhmät, Oiva-kahvilat, OmaisOiva-kioskit eri tapahtumissa sekä henkilökohtaista neuvontaa ja tukea tarjoavat Oiva-hetket. Toimimme Espoon ja Kauniaisten lisäksi myös Länsi-Uudenmaan kunnissa: Kirkkonummella, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Hangossa.


Palvelemme kielillä

Englanti, Ruotsi, Suomi, Saksa

Toimiala

Muu, Yhdistys, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Muut yhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

omaistoiminta

Asiasanat

omaishoitajat, omaishoitajuus, omaishoito, eläkkeellä olevat läheiset, Työikäiset, Erityislapsiperhe

Kohderyhmä

jäsenet, asiakkaat, läheiset ja omaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Kauppamiehentie 6

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@eskaomaishoito.fi
Puhelin: 050 528 4224

Lisätietoa verkossa

https://eskaomaishoito.fi/

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Tapiola (Hagalund)

Postiosoite

Kauppamiehentie 6, Espoo, Suomi