Espoon Kuuloyhdistys ry

Espoon Kuuloyhdistys ry on paikallisyhdistys, jonka kattojärjestö on Kuuloliitto ry. Yhdistys edistää tasavertaista osallistumista toiminta-alueellaan mm. levittämällä tietoa kuunteluolosuhteista, verkostoitumalla Espoon Järjestöjen Yhteisön kautta, vaikuttamalla resurssiensa mukaan esim. vammaisneuvostojen ja muiden eri tahojen kautta. Espoon Kuuloyhdistys ry: n kautta kuulovammaiset tuovat oman näkökulmansa kunnan päättäjien tietoon niin, että kuulovammaisten tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Espoon Kuuloyhdistys ry on paikallisyhdistys.Toiminta-alue koostuu Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueista. Kotipaikkana on Tapiolassa sijaitseva
Yhteisötupa Espoon Järjestöjen Yhteisössä. Yhdistys osallistuu toiminta – alueellaan mm. levittämällä tietoa kuunteluolosuhteista,verkostoitumalla Espoon Järjestöjen Yhteisön kautta, vaikuttamalla vammaisneuvostojen ja muiden eri tahojen kautta. Kuulopalveluillat yhdistyksen toimitiloissa Tapiolan Yhteisötuvalla. Edunvalvontaa ja vaikuttamistoimintaa. Paristomyyntiä,apuvälineneuvonta, retkiä,yhdessäoloa,kuulolähipalvelua.


Toimiala

Yhdistys, Muut yhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kauppamiehentie 6, 4. krs.

Yhteystiedot

Sähköposti:
espoonkuuloyhdistys@live.fi
Puhelin: 040 580 3953

Lisätietoa verkossa

Espoon Kuuloyhdistys ry

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi

Kaupunginosa / Kylä
Tapiola (Hagalund), Leppävaara (Alberga), Soukka (Sökö), Espoon keskus (Esbo centrum), Kauklahti (Köklax)

Käyntiosoite

Kauppamiehentie 6, Kouvola, Suomi