Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry (Elpy ry) on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin toimija. Yhdistys tekee työtä ikääntyvän väestön ja liikuntarajoitteisten hyväksi ja osallistuu aktiivisesti Espoon ikäihmisten palvelujen kehittämiseen. Yhdistys on rakennuttanut ja omistaa kokonaan Merikartanon palvelutalon. Yhdistys vastaa Merikartanon ja Puistokartanon palvelutoiminnasta. Yhdistys on perustettu 1996.

Yhdistyksen toiminta-ajatus:

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia solidaarisen lähimmäisvastuun herättämiseksi ja sosiaalisten olojen kehittämiseksi toiminta-alueellaan sekä tukea ja auttaa toiminta-alueella asuvia yksinäisiä ja avun tarpeessa olevia.

Yhdistyksen arvot:

 • usko tulevaisuuteen ja kehittämismyönteisyys
 • tasa-arvo
 • ihmisen kunnioittaminen
 • oikeudenmukaisuus
 • avoimuus ja yhteiskunnallinen vastuu

Espoon Lähimmäispalvelusäätiö rs

Espoon Lähimmäispalvelusäätiö rs on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin toimija. Säätiö on rakennuttanut ja omistaa kokonaan Puistokartanon palvelukeskuksen kiinteistön (Kiinteistö Oy Espoon Palvelukartano). Puistokartanon palvelutoiminnasta vastaa Espoon Lähimmäispalveluyhdistys. Säätiöllä on myös ikäihmisille tarkoitettu vuokra-asunto Puistokartanon viereisessä talossa.

Kiinteistö Oy Espoon Palvelukartano

Kiinteistö Oy Espoon Palvelukartano (KOY) on säätiön omistama yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon toimija. KOY on rakennuttanut ja omistaa kokonaan Puistokartanon palvelukeskuksen kiinteistön. Puistokartanon palvelutoiminnasta vastaa Espoon Lähimmäispalveluyhdistys.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

 • Puistokartano

  02320 Espoo

 • Merikartano

  02320 Espoo

Yhteystiedot

Sähköposti:
terttu.toroskainen@elpy.fi
Puhelin: 050 574 2995

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Espoo

Puistokartano

Merikansantie 2c, Espoo, Suomi

Merikartano

Tyrskyvuori 6, Espoo, Suomi