Espoon Partiotuki ry

Espoon Partiotuki ry on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten aluejärjestö. EPT tukee Espoon ja Kauniaisten  alueella toimivia partiolippukuntia. EPT:n toiminta-alueella on 44 lippukuntaa.

Partiossa nuoret tekevät itse ja suunnittelevat toimintaa yhdessä innostuen. Partio on maailman paras harrastus kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta yhdessä toisten kanssa. Partiossa pääsee ylittämään itsensä, oli ikää 7 tai 70. Espoon Partiotuki järjestää tapahtumia, kursseja, kilpailuita ja leirejä. Jokavuotisia tapahtumia ovat partiotaitokilpailu Espoon Punanen, sudenpentukilpailu Espoon Pinkki sekä rantalentopalloturnaus. Joka toinen vuosi järjestetään Vinkuli-talvileiri ja joka neljäs vuosi on Väiski-kesäleiri. EPT pyrkii takamaan, että jokaisella halukkaalla olisi mahdollisuus päästä mukaan partiotoimintaan. Lisätiedot: www.ept.fi 

Vapaaehtoistoiminta:

Partiotoimintaa erilaisissa tehtävissä noin 40 lippukunnassa Espoon ja Kauniaisten alueella. Partiossa toimitaan ryhmissä, tehdään itse ja annetaan vastuuta nuorimmillekin. Partioon kuuluvat seikkailut ja elämykset, käden ja mielen taidot sekä kansainväliset kokemukset.

Partio sopii kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta yhdessä toisten kanssa. Partio on kaikille avointa ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta toimintaa.


Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, retkeily ja vaellus, lomat ja leirit, ympäristö, luonto ja eläimet, vapaaehtoisuus

Avainsanat

partio

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki

    Töölönkatu 55, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
ept@partio.fi

Lisätietoa verkossa

EPT

Instagram
Facebook
YouTube

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Kauniainen, Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Espoonlahti

Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki

Töölönkatu 55, Helsinki, Suomi