Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry

Nurmijärven Klubitalo

Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva kansalaisyhteisö. Meille ovat tervetulleita kaikki työikäiset kuntalaiset, jotka ovat kiinnostuneita toiminnastamme. Meiltä saa tukea työllistymiseen, opintoihin sekä oman näköisen arjen löytymiseen. Toimintamme on maksutonta ja vapaaehtoista. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.

Toimintaamme rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) sekä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä. Taustaorganisaationamme toimii Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry.

Palvelulupauksemme 

Sinä päätät. Etsimme yhdessä tietoa, pohdimme kanssasi päätösten seurauksia ja autamme sinua vaihtoehtojen löytämisessä.

Sinä olet tärkeä juuri sellaisena kun olet. Puhumme sinun kanssasi/sinulle, emme sinusta. Tuemme sinua löytämään merkityksellisiä rooleja ja toimintamahdollisuuksia lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa kansalaisena. Saat vertaistukea ja voit toimia vertaistukena halutessasi. 

Sinun näkemyksesi ja kokemuksesi on yhteistyömme lähtökohtana. Kuulemme sinua ja olemme kiinnostuneita sinun tarinastasi sellaisena kuin haluat sen kertoa. 

Sinun unelmistasi ja toiveistasi tulee yhteisiä tavoitteitamme ja työskentelemme niiden toteuttamiseksi. Kannustamme sinua löytämään ja toteuttamaan niitä sekä kokeilemaan uusia asioita elämässäsi.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

virkistys, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, työllisyys, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot, vapaaehtoisuus, vertaistuki, vertaistoiminta, viestintä

Avainsanat

työllistyminen, työllistymisen tuki, opintojen tuki, klubitalo, vapaaehtoisuus, vertaistuki, osallisuus, kansalaistoiminta, osatyökykyisten työllistäminen, opinnot ja opiskelu, kohtaamispaikat

Kohderyhmä

kuntalaiset, työttömät, opiskelijat

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Osoite

    Viirintie 3, 01800 Klaukkala, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
nurmijarvenklubitalo@eskot.org
Puhelin: 040 838 0884

Lisätietoa verkossa

Nurmijärven Klubitalo

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Nurmijärvi

Osoite

Viirintie 3, 01800 Klaukkala, Suomi