Etelä-Suomen Sydänpiiri

Entisen Uudenmaan läänin alueella toimii 20 paikallista sydänyhdistystä, joiden taustatukena toimii Etelä-Suomen Sydänpiiri ry.

Sydänpiirin toiminnan ydin on alueen sydänyhdistysten vapaaehtoisten tukeminen yhdistystoiminnassa, sydänterveyden edistäminen sekä sydänsairastuneiden ja heidän läheistensä tukeminen.

Käytännössä tuemme sydänyhdistyksiä mm. yhdistysvapaaehtoisia ja vertaistukijoita kouluttamalla, toimimalla asiantuntijoina yhdistyksen tilaisuuksissa, tukemalla yhdistysten viestintää sekä avustamalla tapahtumajärjestelyissä. Lisäksi järjestämme alueellamme Suomen Sydänliiton kurssitoimintaa, toteutamme ja koordinoimme Sydän -terveysmittauksia ja edistämme erillisellä avustuksella helsinkiläisten  sydänterveyttä. HUS:n Postitalon sydänpoliklinikalla toimii Sydänpiste, jossa ohjaamme sydänpotilaita vertaistuen ja yhdistysten palveluiden pariin.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

sairastaminen, kansanterveys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, lomat ja leirit, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, vapaaehtoisuus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yleisötilaisuudet, harrastus ja vapaa-aika

Asiasanat

sydänterveys, yhdistystoiminta

Kohderyhmä

kaikille, vapaaehtoiset, pitkäaikaissairaat, jäsenet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

Yhteystiedot

Sähköposti:
etelasuomensydanpiiri@sydanliitto.fi
Puhelin: 040 5569 599

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Tuusula, Vihti

Oltermannintie 8, Helsinki, Suomi