Filoksenia ry / Trapesa

Filoksenia ry on maahanmuuttaja- ja hyväntekeväisyystyötä tekevä yhdistys, joka on työskennellyt kulttuurienvälisen suvaitsevaisuuden edistämiseksi vuodesta 1996 lähtien. Nimi Filoksenia viittaa vieraanvaraisuuteen. Toiminnan tavoitteena on lisätä erilaisuuden suvaitsemista ja edistää eri kulttuureista tulevien ihmisten tasa-arvoa – yhdistys työskentelee aktiivisesti toimivan monikulttuurisuuden hyväksi. Työ on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Trapesan avoin olohuone on Espoon keskuksessa on avoinna ma-to klo 10-16.30. Trapesassa on tarjolla ryhmätoimintaa kaikenikäisille erilaisten opiskelu- ja toimintaryhmien muodossa. Tiedotamme ajankohtaisesta toiminnasta Internet- ja Facebook-sivuillamme.

Maahanmuuttajien neuvontapalvelut: autamme ajanvarauksella mm. erilaisten lomakkeiden täytössä. Palvelemme suomen, englannin, venäjän, viron ja arabian kielillä. Ajanvaraukset: 010 583 7970. Arabiankielinen palvelu: 046 842 8728.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Venäjä, Arabia

Toimiala

Muu, Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, yhteistyö ja verkostot, kotoutuminen

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), kaikenikäiset, lapset (7-12 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kirkkojärventie 1, 02770 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@trapesa.com
Puhelin: 0105837972

Lisätietoa verkossa

Trapesa

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Käyntiosoite

Kirkkojärventie 1