Filoksenia ry / Trapesa

Filoksenia ry on maahanmuuttaja- ja hyväntekeväisyystyötä tekevä yhdistys, joka on työskennellyt kulttuurienvälisen suvaitsevaisuuden edistämiseksi vuodesta 1996 lähtien. Nimi Filoksenia viittaa vieraanvaraisuuteen. Toiminnan tavoitteena on lisätä erilaisuuden suvaitsemista ja edistää eri kulttuureista tulevien ihmisten tasa-arvoa – yhdistys työskentelee aktiivisesti toimivan monikulttuurisuuden hyväksi. Työ on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Trapesan avoin olohuone on avoinna ma-pe klo 10-16.30. Meillä voit lukea vaikka päivän lehden, ja samalla vaihtaa kuulumisia. Tutustu ajankohtaiseen toimintaan tapahtumakalenterissa. Tutustu myös Trapesan ajankohtaiseen viikko-ohjelmaan!

Maahanmuuttajien neuvontapalvelut: autamme ilman ajanvarausta esimerkiksi virastoasioissa sekä asunto- tai työpaikkahakemuksissa. Venäjän-, arabian-, kurdin-, somalin- ja amharankielinen tulkkaus järjestyy tarvittaessa!

Trapesassa on tarjolla ryhmätoimintaa kaikenikäisille erilaisten opiskelu- ja toimintaryhmien muodossa.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Venäjä

Toimiala

Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret (13-17 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kirkkojärventie 1, 02770 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@trapesa.com
Puhelin: 0105837972

Lisätietoa verkossa

Trapesa

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Käyntiosoite

Kirkkojärventie 1