Filoksenia ry / Trapesa

Filoksenia ry on maahanmuuttaja- ja hyväntekeväisyystyötä tekevä yhdistys, joka on työskennellyt kulttuurienvälisen suvaitsevaisuuden edistämiseksi vuodesta 1996 lähtien. Nimi Filoksenia viittaa vieraanvaraisuuteen. Toiminnan tavoitteena on lisätä erilaisuuden suvaitsemista ja edistää eri kulttuureista tulevien ihmisten tasa-arvoa – yhdistys työskentelee aktiivisesti toimivan monikulttuurisuuden hyväksi. Työ on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Trapesan avoin olohuone on Espoon keskuksessa on avoinna ma-to klo 10-16.30. Trapesassa on tarjolla ryhmätoimintaa kaikenikäisille erilaisten opiskelu- ja toimintaryhmien muodossa. Tiedotamme ajankohtaisesta toiminnasta Internet- ja Facebook-sivuillamme.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan iloiseen ja avoimeen Trapesa-yhteisöön kahvikupin äärellä. Tule sellaisena kuin olet. Me olemme kaikki erilaisia, mutta humaani ihmisyys yhdistää meitä. Vaikka välillä olemme vakavia, pääasiassa viljelemme runsaasti huumoria. Puhumme suomea ja käytämme tarvittaessa apukieliä, useimmiten englantia.

Maahanmuuttajien neuvontapalvelut: autamme ajanvarauksella mm. erilaisten lomakkeiden täytössä. Palvelemme suomen, englannin, venäjän, viron ja arabian kielillä. Ajanvaraukset: 010 583 7970. Arabiankielinen palvelu: 046 842 8728.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Venäjä, Arabia

Toimiala

Muu, Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, yhteistyö ja verkostot, kotoutuminen

Asiasanat

monikulttuuriset järjestöt, kotoutuminen

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), kaikenikäiset, lapset (7-12 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kirkkojärventie 1, 02770 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
info@trapesa.com
Puhelin: 0105837972

Lisätietoa verkossa

Trapesa

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Käyntiosoite

Kirkkojärventie 1