Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura ry

Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura ry on Hyvinkäällä toimiva, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n jäsenyhdistys. Yhdistyksen päätavoitteena on psykososiaalisen hyvinvoinnin edistäminen, mielenterveystyön tukeminen ja kehittäminen rakentavalla sekä ennaltaehkäisevällä tavalla.

Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura ry tarjoaa matalankynnyksen kriisipalveluita KRIISIKESKUS HYMISESSÄ Hyvinkään, Riihimäen, Nurmijärven, Hausjärven sekä Lopen asukkaille. Kriisikeskus Hymisen toiminnan mahdollistaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Kriisikeskus Hymisessä työskentelee ammatillisten työntekijöiden lisäksi koulutettuja VAPAAEHTOISIA mm. VALTAKUNNALLISESSA KRIISIPUHELINPÄIVYSTYKSESSÄ, henkilökohtaisissa tukisuhteissa sekä vertaistukiryhmissä ohjaajana. Lisäksi Kriisikeskus Hymise järjestää paikallisesti erilaisia vapaaehtoistyön sekä mielenterveystyön KOULUTUKSIA, myös tilauksesta.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

mielenterveys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, päivystys- ja kriisityö, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, kansanterveys

Asiasanat

keskusteluapu, elämänkriisi, kriisikeskus, kriisipalvelu, kriisipuhelin, kriisit, kriisityö, apua mielenterveyteen, mielen hyvinvointi, mielenterveys, mielenterveys vapaaehtoistoiminta, mielenterveyden ensiapu, vapaaehtoistoiminta hyvinkää

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kauppalankatu 22 A

    Kauppalankatu 22 A, 05800 Hyvinkää

Yhteystiedot

Kotikunta: Hyvinkää
Sähköposti:
kriisikeskus.hyvinkaa@hymise.fi

Lisätietoa verkossa

Kriisikeskus Hymise

Hymise / Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Hyvinkää, Nurmijärvi

Kauppalankatu 22 A

Kauppalankatu 22 lh. 2, 05800 Hyvinkää, Suomi