Kalliolan setlementti

Kalliolan setlementti on vuonna 1919 perustettu yhdistys, joka tuottaa sosiaalialan palveluja, ylläpitää kansalaisopistotoimintaa ja järjestää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa. Toiminta-ajatuksena on läpi elämän kestävän oppimisen mahdollistaminen, elämänhallinnan edistäminen, ihmisten välisen vuorovaikutuksen tukeminen ja yhteisöllisyyden toteuttaminen.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Kalliolan setlementti on osa Suomen Setlementtiliittoa. Setlementtiliikkeen työntekijät, asiakkaat ja vapaaehtoiset edustavat eri uskontokuntia ja kulttuureita. Eri tavoin ajattelevia ihmisiä yhdistää halu toimia toisten, varsinkin heikommassa asemassa olevien, ihmisten parhaaksi.

Setlementtityön tavoite on edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Matinkylässä sijaitseva Asukastalo Kylämaja on lokakuussa 2011 avattu matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille ja kaikenikäisille Matinkylä-Olarin asukkaille. Kylämaja on Kalliola setlementin, Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen sekä Espoon mielenterveysyhdistyksen EMY:n ylläpitämä.

Lisätietoja:

www.kalliola.fi

www.kylamaja.fi


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

Teemat

kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, sosiaali ja terveys, asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, ystävä- ja viriketoiminta, vapaaehtoisuus

Avainsanat

Apua ja tukea, asukkaat, asukastupa, Espoo, kansalaistoiminta, vapaaehtoistoiminta

Kohderyhmä

vapaaehtoiset, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Asukastalo Kylämaja

    Matinkatu 7

Yhteystiedot

Sähköposti:
riikka.koola@kalliola.fi
Puhelin: 045 7732 4744

Lisätietoa verkossa

Kylämaja

Kalliolan setlementti

Kylämaja

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Matinkylä

Asukastalo Kylämaja

Matinkatu 7, Espoo, Suomi