Kansalaistoiminnan keskus Lohja

 

Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskus tukee lohjalaisten yhdistysten ja kansalaisten toimintaa. Keskus vahvistaa yhdistysten, yritysten ja kaupungin toimijoiden yhteistyötä ja asukkaiden osallisuutta yhteisössä.

 

 

Kuvaus toiminnasta

Kansalaistoiminnan keskus (KansKe) tarjoaa Lohjalla toimiville yhdistyksille ja asukkaille verkostotapahtumia ja apua tilaisuuksien järjestämiseen, koulutuksia, digineuvontaa, apua ja välineitä viestintään. KansKeen kuuluu myös OLKA-toiminta, jossa koordinoidaan vapaaehtoistoimintaa Lohjan sairaalassa.

Yhdistystoiminnan näkyvyyttä vahvistetaan ylläpitämällä Uusimaalaiset.fi/lohja -sivuja ja tiedottamalla säännöllisesti yhdistysten tapahtumista ja ajankohtaisista kuulumisista.

 

Haluaisitko kuulla lisää Uusimaalaiset.fi -palvelusta tai Kansalaistoiminnan keskuksesta? Tarvitsetko apua yhdistyksesi tietojen ilmoittamiseen Uusimaalaiset.fi/lohja -sivuille? Ota yhteyttä – yhteystiedot oikealla.

 

KansKea rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA (ent. RAY). Se on osa Apuomena ry:n toimintaa tehtävänään yhdistystoiminnan kehittäminen, yhdistysten yhteistyön edistäminen kaupungin toimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä lohjalaisten osallisuuden mahdollisuuksien tukeminen. KansKen toimintamalli kehitettiin sitä edeltävässä Lohjastuu-projektissa 2014-2016.

 

 


Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset

Teemat

yhteistyö ja verkostot, muu

Asiasanat

järjestötoiminnan tuki, koulutukset, digiapu, viestintä

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Apuomena / Punakaneli

    Suurlohjankatu 21-23, 08100 Lohja, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Lohja
Sähköposti:
ulla.korhonen@apuomena.fi
Puhelin: 045-186 3626

Kansalaistoiminnan keskus Lohja -facebook
OLKA Lohja -facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Lohja

Apuomena / Punakaneli

Suurlohjankatu 21-23, 08100 Lohja, Suomi