Lohjan Saaristo -seura ry

Lohjan Saaristo sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Lohjan kaupungissa. Lohjan Saaristoon kuuluvat Lohjanjärven eteläosan saaret (suurimpina Lohjansaari ja Jalassaari) sekä Osuniemi. Alueella asuu vakituisesti noin 430 asukasta, talouksia on noin 188. Kesäaikaan väkimäärä moninkertaistuu, loma-asukkaita on laskettu olevan noin 2000.

Lohjan Saaristo-seuran tarkoituksena on edistää Lohjan Saariston asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta ja kylän elinkelpoisuutta. Seura järjestää kursseja, kokouksia, juhlia ja kilpailuja sekä kaikenlaista virkistystoimintaa Seurantalolla. Edistetään opiskelun, musiikin, teatterin, tanssin, liikunnan, kotiseututyön ja muuta vastaavaa harrastusta. Herätetään yhteiskunnallista keskustelua ja osallistutaan kylän kehittämistoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaikessa toiminnassa pyritään lisäämään ja tukemaan vakinaisten ja kesäasukkaiden yhteistoimintaa yhteisen saariston hyväksi. Lohjan saaristo -seura tukee omalla toiminnallaan aiemmin Lohjansaaressa toimineiden yhdistysten käynnistämän hyväksitodetun toiminnan jatkamista. Kesäisin järjestetään kulttuuripitoista ohjelmaa,  kesätori Seurantalon pihalla, perinteinen Maijan kesäretki ja erilaista liikunnallista ohjelmaa on myös talvikaudella.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Muut yhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, myyjäiset ja kirpputorit, matkat ja vierailut

Avainsanat

ajankohtaisia tapahtumia

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Lohjan Saaristo -seura Seurantalo

    Pietiläntie 2, 08800 Lohja

Yhteystiedot

Kotikunta: Lohja
Sähköposti:
pirjo.sjogren(at)lohjansaaristo.fi

Lisätietoa verkossa

Lohjan Saaristo -seura ry

Lohjan Saaristo

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Lohja

Lohjan Saaristo -seura Seurantalo

Pietiläntie 2, 08800 Lohja, Suomi