Mannerheimin Lastensuojeluliiton Keski-Espoon yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, jonka tarkoitus on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Toiminta perustuu lapsen ja lapsuuden arvostukseen, yhteisvastuuseen, inhimillisyyteen ja yhdenvertaisuuteen, periaatteena avoimuus, ilo, kumppanuus, osallisuus ja arjen arvostus.

Keski-Espoon yhdistys on perustettu 12.9.1995 ja jäsenmäärämme on n.370. Yhdistys toimii Muuralan, Mikkelän, Kirkkojärven, Espoon keskuksen, Tuomarilan, Suvelan, Karhusuon ja Kauklahden alueilla lapsiperheiden hyväksi. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme edullisia harrastusmahdollisuuksia lapsille ja heidän vanhemmilleen, sekä erilaisia tapahtumia, ja ylläpidämme kahta perhekahvilaa.


Palvelemme kielillä

Suomi, Saksa, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, luottamustoiminta, myyjäiset ja kirpputorit, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, urheilu ja liikunta, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yleisötilaisuudet, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

lapsiperheet, liikunta, perhekahvila

Kohderyhmä

asiakkaat, jäsenet, järjestötoimijat, eläkeläiset, kaikille, kuntalaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), kaikenikäiset, lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - ), vauvat ja taaperot (0-2 v.)

Osoitteet

  • Espoo, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
mllkeskiespoo@gmail.com
Puhelin: -

Lisätietoa verkossa

MLL Keski-Espoon yhditys

MLL Keski-Espoon yhdistys
MLL Perhekahvila Entresse
MLL Perhekahvila Palttina

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Espoo, Suomi