Maria Akatemia ry

Maria Akatemia ry / Maria Akademi rf on vuonna 2006 perustettu asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Olemme ihmisen sisäisen kasvun ja itsetuntemuksen asiantuntijoita ja erikoistuneita naisten parissa tehtävään työhön. Keskeiset toiminta-alueemme ovat ehkäisevä väkivaltatyö, hyvinvointi ja työelämä.

Maria Akatemian työ perustuu psykodynaamiseen ja systeemiseen viitekehykseen, joka antaa ymmärrystä ihmisen psyykestä ja tiedostamattomista prosesseista sekä näkee ihmisen kokonaisvaltaisena.

Työssämme sovellamme Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofiaa (© Britt-Marie Perheentupa), joka antaa suunnan ja ymmärryksen näistä lähtökohdista, miten ihminen kasvaa ja kehittyy ihmisenä enemmän ihmiseksi suhteessa ympäröivään maailmaan ja löytää piilossa olevaa potentiaalia.

Visiomme on Jokainen toimii rohkeasti ihmisyyden puolesta. Rakennamme eettisesti kestävää ihmisyyttä, miten ihminen kasvaa ja kehittyy suhteessa ympäröivään maailmaan, löytää piilossa olevaa potentiaalia ja ottaa vastuuta sekä oman että yhteisön kasvun kautta.

Missiomme on Intohimona ihmisenä kasvaminen. Oman ammatillisen itsetuntemuksen kautta kasvamme itse ja tartumme rohkeasti työssämme tukemaan toiminnan piirissä olevien ihmisten ja yhteisöjen omaa kasvua sekä kehittymistä.

Arvomme luottamus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus ohjaavat meitä ja antavat merkitystä työllemme. Yhteisöllisyys luo pohjan kestävälle kehitykselle ja laadukkaalle työlle Maria Akatemiassa. Rohkeutta tarvitaan unelmien toteuttamiseen. Luottamus mahdollistaa avoimen dialogin ja vuorovaikutuksen, rakentaen merkityksellisyyttä ja toivoa tulevaisuuteen. Vastuullisella toiminnalla yhdistys kantaa vastuuta tulevaisuuden hyvinvoinnin vahvistamisesta ja kestävästä kehityksestä yhteiskunnassa.

Maria Akatemialla on toimistot Helsingissä (Malmin raitti 17 B 2.krs) ja Tampereella (Puutarhakatu 16 B 6. krs).


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Muu, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, sosiaali ja terveys

Asiasanat

ajankohtaista, ammatillinen koulutus, asiantuntijat, väkivallan ehkäisy, ennaltaehkäisevä toiminta, henkinen hyvinvointi, sukupuoli, seniorit, naiset, vanhemmuuden tuki, äitiys, lapsiperheet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, kaikille, naiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Maria Akatemia

    Malmin raitti 17 B 2. krs, 00700 Helsinki

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
toimisto@maria-akatemia.fi
Puhelin: 09 7562 2250

Lisätietoa verkossa

Maria Akatemia

Naisenväkivalta.fi

Keijun Varjo

Tunne voimavarasi

Twitter
Facebook
Instagram
Linked-In

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Maria Akatemia

Malmin raitti 17, Helsinki, Suomi