Mirsal ry

Mirsal on voittoa tavoittelematon ja valtiovallasta riippumaton organisaatio/ kansalaisjärjestö.  Mirsal perustettiin Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Suomesta on tullut toinen koti monille arabia kansoille ja kulttuureille, siksi me kannustamme Arabian kieltä puhuville sosiaalista ja kulttuurillista integraatiota Suomen yhteiskuntaan. Siksi, tavoitteena on tukea Arabialaisia maahanmuuttajia rakentamaan ja vahvistamaan Suomalaisten ja Arabialaisten välisiä siteitä osallistumalla erilaisiin projekteihiin, tutkimuksiin ja tapahtumiin, mikä puolestaan johtaa lopulta sujuvaan integroitumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan.

Koulutus, tutkimus, innovointi ja kansalaisten tasavertaisuus on Suomen vahvin kortti. Mahdollistamme tämän tiedon saattavuutta Arabialaisille maahanmuuttajille.

Mirsal edistää monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta


Palvelemme kielillä

Arabia, Englanti, Venäjä, Suomi

Toimiala

Muu, Kulttuurialanyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Naisyhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Pelastusalan vapaaehtoisyhdistykset, Poliittiset yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

maahanmuuttajajärjestöt, Koko perheelle, työntekijät, naiset

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Espoo

    Espoo, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Uusimaa
Sähköposti:
info@mirsal.fi
Puhelin: 0452462272

Lisätietoa verkossa

Mirsal ry

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki, Vantaa

Espoo

Espoo, Suomi