Pääkaupunkiseudun 4H

Pääkaupunkiseudun 4H on kaikille 7-28 -vuotiaille toimintaa tarjoava nuorisojärjestö. Pääkaupunkiseudulla toimivat Helsingin, Espoon ja Vantaan 4H-yhdistykset.

Pks4H tarjoaa nuorille työelämäkursseja, töitä, tukea 4H-yrittäjyyteen ja mahdollisuuden kansainväliseen toimintaan. Lapsille on tarjolla riemukasta kerho- ja leiritoimintaa! Tavoitteenamme on, että toiminnassamme mukana olevista lapsista ja nuorista kasvaa aktiivisia, vastuullisia, suvaitsevaisia ja yritteliäitä aikuisia.

Voit tukea 4H-nuorten työllistymistä tilaamalla heidän palveluitaan. Voit tilata 4H-dogsitterin hoitamaan lemmikkiäsi, ikäihmisille voi tilata apua arkeen Helsingissä ja Vantaalla, Espoossa 4H-digihelpparit auttavat digiasioissa sekä lisäksi 4H-yrittäjät tekevät oman yrityksensä kautta erilaisia töitä.

4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tarjoaa toimintaa 7-28-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tärkeitä 4H:n arvoja ovat nuorten omatoimisuus, yritteliäisyys ja arjen taidot sekä kansainvälisyys ja luonnon kunnioitus.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

digitaidot, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, käden taidot, lomat ja leirit, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, osallisuus, työllisyys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

4h, 4H Business Lab, 4H Harrastus, 4H kerhot, 4H kurssi, 4h yrityskurssit, 4h-yritys, koira, koiraharrastus, Keppihevonen, kädentaidot, kerho, kerho-ohjaaja, harrastekerhot, leiri, Kepparileiri, kotieläinpiha, digiapu, kesätyö, leirinohjaaja, tukea ikääntyneille, keikkatyö, kesäleiri, Pks4H, yrittäjyys, kansainvälisyys, dogsitter, työllistäminen, Kesätyöllistäminen, kesäseteli, kouluyhteistyö, koulutuksia

Kohderyhmä

asiakkaat, eläkeläiset, jäsenet, lapset ja nuoret, opiskelijat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Karjalankatu 2 A, 00520 Helsinki

    Karjalankatu 2, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki, Espoo & Vantaa
Sähköposti:
pks@4h.fi

Lisätietoa verkossa

Pääkaupunkiseudun 4H

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa

Karjalankatu 2 A, 00520 Helsinki

Karjalankatu 2, Helsinki, Suomi