Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry

Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry on Vantaalle syksyllä 2017 perustettu, hyvinvointiin keskittyvä yhdistys. Yhdistys pyörittää keskiviikkoisin Simonkylässä kokoontuvaa painonhallintaryhmää. Ryhmää ohjaa jo yli 20 vuotta painonhallintaryhmiä ohjannut Auli Jääskeläinen. Ryhmässä laihduttaminen ja painonhallinta on tehokasta ja hauskaa.

Painonhallintaryhmä kokoontuu vuonna 2019 keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä osoitteessa Leinikkitie 22 D, 01350 Vantaa. 

Ilmoittautuminen ja punnitus on klo 18.00 alkaen ja varsinainen ryhmätapaaminen klo 18.30 alkaen. Uusien laihduttajien opastus on ensimmäisellä kerralla punnituksen ja ryhmätapaamisen jälkeen. Varaa siis ensimmäisellä kerralla hieman enemmän aikaa.

Voit tulla mukaan minä keskiviikkona tahansa. Sinun ei siis tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Riittää, että tulet vain paikalle.

Ryhmätapaamisissa käytettävä ruokaohjelma perustuu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Jokaisella tapaamiskerralla keskustellaan painonhallintaan liittyvästä aiheesta ja jaetaan kokemuksia. Ryhmässä painonhallinta on hauskaa ja taatusti tehkokasta!

Ohjeita noudattamalla on mahdollista laihtua turvallista tahtia puolesta kilosta kiloon viikossa. Ryhmätapaamisissa saat hyviä vinkkejä terveelliseen ruokavalioon, joka sopii koko perheelle.

Aloituspakettiin kuuluu valmis esimerkkiviikko aterioineen sekä 14 testattua ruokaohjetta. Ryhmäläiset saavat ensimmäisten 38 laihdutusviikon aikana 7-8 kevyttä ruokaohjetta viikoittain. Saat siis kerättyä todella tuhdin reseptipankin itsellesi. Tämän jälkeen ohjeita jaetaan noin 2 / viikko.

Olennainen osa ryhmässä käymistä on henkinen tuki, jota muilta ryhmäläisiltä ja ryhmänohjaajalta saat. Laihduttaminen ei ole vain ruokaohjeiden noudattamista ja liikunnan lisäämistä. Ryhmässä puhutaan paljon myös henkisistä voimavaroista, motivaatiosta jne.

Painonhallintaryhmän kävijät liittyvät myös Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:n jäseniksi. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet henkilöt.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Muut yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kansanterveys, sosiaali ja terveys, vertaistuki

Avainsanat

painonhallinta, laihdutus, vertaistuki, Vantaa, vantaa järjestöt, vantaa järjestötoiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - ), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Leinikkitie 22 D, 01350 Vantaa

Yhteystiedot

Kotikunta: Vantaa
Sähköposti:
ritva.mantere@kolumbus.fi
Puhelin: 050 541 7977

Lisätietoa verkossa

Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:n nettisivut

Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry Facebookissa

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Kaupunginosa / Kylä
Simonkylä

Käyntiosoite

Leinikkitie 22, 01350 Vantaa, Finland