Pienperheyhdistys ry

Pienperheyhdistys ry on kansalaisjärjestö yhden vanhemman perheille. Yhdistyksen perustehtävä on edistää lasten hyvinvointia tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia ja tukemalla vanhemmuutta. Pienperheyhdistyksen Mieskaveritoiminta hakee vapaaehtoisia mieskavereita ja Mummila vapaaehtoisia isovanhempia yhden vanhemman perheiden lapsille. Pienperheyhdistys järjestää yhden vanhemman perheille myös retkiä, leirejä, lomia, erilaisia tapahtumia sekä ryhmä- ja perhekahvilatoimintaa.

Mieskaveritoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset miehet ovat kavereina yksin lastaan kasvattavien äitien tytöille ja pojille, joilla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin. Mieskaveriksi sopii tavallinen, turvallinen ja luotettava mies.

Pienperheyhdistyksen Mummila kouluttaa vapaaehtoisia kummi-isovanhemmiksi yhden vanhemman perheiden lapsille. Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle.

Kumpaankin vapaaehtoistoimintaan pääsee mukaan osallistumalla noin 15 tunnin mittaiselle kurssille, joita järjestetään ympäri vuoden.

https://www.pienperhe.fi/toiminta/vapaaehtoistoiminta/

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Yhdistys, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

vapaaehtoisuus, lapsuus ja perhe-elämä, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

aikuiset, vapaaehtoistyö, vapaaehtoistoiminta, kaveritoiminta, mieskaveri, isovanhemmuus, eläkeläinen, kummilapset, lapset

Kohderyhmä

eläkeläiset, miehet, työssäkäyvät, naiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset, lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Osoitteet

  • Kinaporinkatu 11 a, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
info@pienperhe.fi

Lisätietoa verkossa

www.mieskaverit.fi/

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kinaporinkatu 11 a, Helsinki, Suomi