Pienperheyhdistys ry

Toimintaa yhden vanhemman perheille

Pienperheyhdistys ry on kansalaisjärjestö yhden vanhemman perheille. Yhdistyksen perustehtävä on edistää yhden vanhemman perheiden lasten hyvinvointia tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia ja tukemalla vanhemmuutta. Pienperheyhdistys järjestää perheille vertaistoimintaa: retkiä, leirejä, lomia, erilaisia tapahtumia sekä ryhmä- ja perhekahvilatoimintaa.

Yhden vanhemman perheen lapset hyötyvät vapaaehtoisista kummi-isovanhemmista, mieskavereista sekä eroperheen tukihenkilöistä.

Mieskaveri tarjoaa aikuisen miehen näkökulman äidin kasvattamalle tytölle tai pojalle, jolla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin. Mummilan vapaaehtoisiet isovanhemmat ovat rikastuttamassa lapsen elämää, silloin kun omia isovanhempia ei ole tai jos he asuvat liian kaukana. yhden vanhemman perheiden lapsille.

Vapaaehtoinen lapsen tukena -hankkeen tavoitteena on vähentää eroon liittyviä ristiriitoja ja niiden vaikutuksia lapseen. Hankkeen aikana valmennetaan vapaaehtoisia tukihenkilöiksi eroperheen lapsille.

Vapaaehtoistoimintoihin pääsee mukaan osallistumalla noin 15 tunnin mittaiselle kurssille tai valmennukseen.

Harrastushankkeen kautta Pienperheyhdistys tukee myös yhden vanhemman perheiden lasten harrastamista, etsimällä lapselle sopivaa harrastusta ja tukemalla harrastamisen aloittamista.

 

Tutustu Pienperheyhdistyksen kotisivuihin!

https://www.pienperhe.fi/

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Yhdistys, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

vapaaehtoisuus, lapsuus ja perhe-elämä, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ystävä- ja viriketoiminta, vertaistoiminta

Avainsanat

aikuiset, vapaaehtoistyö, vapaaehtoistoiminta, kaveritoiminta, mieskaveri, isovanhemmuus, eläkeläinen, kummilapset, lapset, harrastukset

Kohderyhmä

eläkeläiset, miehet, työssäkäyvät, naiset, lapset ja nuoret

Ikäryhmä

kaikenikäiset, lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Osoitteet

  • Kinaporinkatu 11 a, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
info@pienperhe.fi
Puhelin: 09 720 6810

Lisätietoa verkossa

Pienperheyhdistys ry

Mieskaveritoiminta

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Kinaporinkatu 11 a, Helsinki, Suomi