Porvoon Yhdistyskeskus ry

Yhdistyksen tarkoituksena on sääntöjensä mukaan toimia Porvoon ja sen lähikuntien eläkeläis-, kansanterveys-, vammais-, veteraani- ja hyväntekeväisyys- ja muiden kansalaisjärjestöjen yhteistyöelimenä

Keskeiset toimintamuodot ovat tuottaa jäsenyhdistysten toimintaa tulevia palveluja, joita ovat mm. edullisten toimitilojen vuokraaminen, tiedotuspalvelut, kirjanpitopalvelut sekä muut erikseen sovittavat palvelut.

Yhdistys harjoittaa myös avoin olohuonetoimintaa. Sen puitteissa ylläpidetään tällä hetkellä kolmea matalan kynnyksen kahvilaa, jotka ovat avoinna kaikille. Tarjoamme myös maksutta kaikille avoimia liikuntaryhmiä.

Yhdistys verkostoituu muiden Uudellamaalla toimivien vastaavan tyyppisten yhdistysten kanssa. Tämä toiminta tapahtuu yhdistyksessämme Kumppanuustalo Mitta -nimen alla.

 

 


Toimiala

Muu, Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Naisyhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Pelastusalan vapaaehtoisyhdistykset, Poliittiset yhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Uskontoon ja maailmankatsomukseen liittyvät yhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Osoitteet

  • Kumppanuustalo Mitta

    Mannerheiminkatu 20 K

Yhteystiedot

Sähköposti:
toimisto@porvoonmitta.fi

Lisätietoa verkossa

Nettisivut

Facebook-sivu

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Porvoo, Loviisa

Kumppanuustalo Mitta

Mannerheiminkatu 20, Porvoo, Suomi