R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry

R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry on vuonna 2003 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää 18-29 -vuotiaiden maahanmuuttajanuorten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa ja ehkäistä syrjäytymistä yhdessä sosiaaliviranomaisten, kasvatusalan ammattilaisten sekä maahanmuuttajien kanssa.

Yhdistyksen toiminta on avointa ja monikulttuurista, eli mukaan ovat tervetulleita kaikki nuoret taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

R3 on lyhenne yhdistyksen arvoista: respect, rights, responsibility. Vastuu, oikeudet ja velvollisuudet ovat yhteiselämän pelisääntöjä, jotka koskevat sekä nuoria että aikuisia.

R3 Action – Aktivoiva Toimintakeskus on 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettu toimintakeskus Myyrmäessä. Toimintakeskus on paikka nuorille aikuisille viettää aikaa, pelata, käyttää tietokoneita, nähdä kavereita ja osallistua ryhmätoimintaan sekä tapahtumiin. Keskuksella on tarjolla myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Somali

Toimiala

Muu, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, sosiaali ja terveys

Avainsanat

maahanmuuttaja, maahanmuuttajajärjestöt, maahanmuuttajaneuvonta, nuoret, vapaa-aika, matala kynnys, kohtaamispaikat, harrastukset

Kohderyhmä

asiakkaat, lapset ja nuoret, maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Vaskivuorentie 25, 2.krs, 01600 Vantaa

Yhteystiedot

Kotikunta: Vantaa
Sähköposti:
noora.kiiski@r3.fi
Puhelin: 0451514895

Lisätietoa verkossa

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Kaupunginosa / Kylä
Myyrmäki

Vaskivuorentie 25, Vantaa, Suomi