SDPL:n Helsingin ja Uudenmaan piirijärjestö ry

Olemme lasten, nuorten ja aikuisten kasvatusjärjestö, jonka toimintaa ohjaavat pioneeriarvot.

Vaalimme teoillamme elämän monimuotoisuutta paikallisesti, valtakunnallisesti ja globaalisti. Toimimme tasa-arvoisen ja inhimillisen kohtelun sekä vapauden puolesta.Vastustamme kaikkinaista syrjintää ja eriarvoistamista. Toimintamme on lapsilähtöistä ja se kumpuaa aikuisen halusta ja velvollisuudesta kuulla lasta ja olla läsnä. Toimimme lasten oikeuksien, ihmisoikeuksien, rauhan, demokratian sekä eettisesti ja ekologisesti kestävämpien valintojen puolesta. Kokonaistavoitteenamme on, että toimintaamme osallistuessaan lapset oppisivat sellaisia arkisen elämän asioita ja pioneeriarvoja, jotka tukevat kotien kasvatustyötä onnellisen lapsuuden, terveellisten elämän tapojen ja hyvän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Järjestämme kouluikäisille lapsille ja nuorille leiritoimintaa kaikkina koulujen loma-aikoina, sekä nuorille omaehtoista toimintaa ympärivuoden. Aikuisille tarjoamme mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistoimintaamme toiminnan ohjaajina ja muina toimintaan liittyvinä talkoolaisina.


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Kulttuurialanyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, käden taidot, kulttuuri ja taide, lomat ja leirit, osallisuus

Kohderyhmä

järjestötoimijat, kaikille, lapset ja nuoret, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • postiosoite

    Pasilanraitio 5, 00240 HELSINKI

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
hekuma@pinskut.fi
Puhelin: 041-4645851


Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki

postiosoite

Pasilanraitio, Helsinki, Suomi