Sininauhasäätiö

Sininauhasäätiö – Asuntoja ja asumisen tukea pitkäaikaisasunnottomille ja muille kaikkein heikommassa asemassa oleville ihmisille.

Me uskomme, että kaikki alkaa asunnosta: Jokaisella on oikeus omaan kotiin, omalla ovellaan ja omalla nimellään.

Vakavasti päihdeongelmaiset ja syviin taloudellisiin vaikeuksiin joutuneet ovat asumisen pudokkaita, joille ei ole sijaa yksityisillä asuntomarkkinoilla ja jotka eivät yleensä ole myöskään pääse kuntien asuntoihin.

Sininauhasäätiö perustettiin vuonna 1957 tarjoamaan apua ja tukea asunnottomille ja päihde- sekä mielenterveysongelmaisille ihmisille. Kuudenkymmenen toimintavuotensa aikana Sininauhasäätiö on antanut tuhansille asunnottomille mahdollisuuden omaan asuntoon – erilaisista vaikeista päihde-, talous- ja mielenterveysongelmista tai mahdollisesta rikostaustasta huolimatta.

Kun asuminen on turvattu, yksilöllä on voimavaroja keskittyä myös muuhun kuntoutukseen. Elämän monimutkaisten ongelmien selvittelyn ensiaskel on pysyvä, turvallinen oma koti. Kadulla kuntoutuminen on hyvin vaikeaa.

Suomi on Euroopan ainoa maa, jossa asunnottomuus on laskussa. Se johtuu sinnikkäästä työstä, jossa asunto nähdään ensimmäisenä askeleena eteenpäin.

Sininauhasäätiö koordinoi myös asumisaputoimintaa vasta Suomeen muuttaneille

Jokaisen elämä on tärkeä. Aina on toivoa.


Toimiala

Yhdistys

Teemat

vapaaehtoisuus

Osoitteet

  • Mäkelänkatu 50 e, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
soile.bar-yosef@sininauhasaatio.fi

Lisätietoa verkossa

www.sininauhasaatio.fi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Mäkelänkatu 50 e, Helsinki, Suomi