Suomen Punainen Risti Kehä-Espoon osasto

SPR Kehä-Espoon osasto toimii Suur-Leppävaaran ja Pohjois-Espoon alueella.

Juuri nyt toimintamme on melko lailla levossa koronapandemian johdosta annettujen rajoitteiden vuoksi. Raitin Pysäkki avataan 1.6.2021 arkisin klo 9.00-13.00.

Pysäkillä aloitetaan ruokajakelu kesäkuussa, aina tiistaisin ja torstaisin alkaen klo 12.00. Ruokajakeluun toivomme lisää vapaaehtoisia sitä toteuttamaan.

Muina päivinä on kahvila auki, maanantaisin ja perjantaisin tarjolla myös puuroa alkaen klo 9.00.

Joitakin toimintoja kuten ensiapuryhmän ja ensihuoltoyksikön ryhmäiltoja, järjestetään etänä. Tutustu kotisivuihimme https://rednet.punainenristi.fi/kehaespoo tai tarkista tilanne sähköpostin keha-espoo@punainenristi.fi kautta.

Normaalitilanteessa meillä on mm. ystävä-, seniori-, koulukummi-, läksykerho-, ensiapu-, ensihuolto- ja keräystoimintaa.

Toimipisteemme Raitin Pysäkki on matalan kynnyksen asukastila, piipahtamispaikka, lukusali, askartelupaikka, ja paljon muuta. Jo ystävien tapaaminen, sosiaaliset siteet ja yhdessä oleskelu tekevät päivän valoisammaksi.

Iltaisin ja viikonloppuisin Raitin Pysäkillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, järjestetään luentoja, kursseja ja muita tilaisuuksia. Näistä saat tarkemmat tiedot Pysäkiltä.

Lisätietoja keha-espoo@punainenristi.fi tai https://rednet.punainenristi.fi/kehaespoo


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Harrasteyhdistykset, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

vapaaehtoisuus, eläkeläistoiminta, ensiapu ja pelastustoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, keräykset ja avustustoiminta, kotoutuminen, luottamustoiminta, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

ensiapupäivystys, ensiaputaidot, ystävätoiminta, senioritoiminta, koulukummitoiminta, nuorten aikuisten tapaamiset, ensihuolto, henkinen tuki, keräykset, lipaskeräykset, matalan kynnyksen kohtaamispaikka, ruokajakelu, ruoka-apu, kahvittelu

Kohderyhmä

eläkeläiset, kaikille, kuntalaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Konstaapelinkatu 1, 02650 Espoo

  • Postiosoite

    Timpurinkuja 2, 02650 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
keha-espoo@punainenristi.fi
Puhelin: --

Lisätietoa verkossa

www.rednet.punainenristi.fi/node/409

facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Suur-Leppävaaran alue, Pohjois-Espoo

Käyntiosoite

Konstaapelinkatu 1, Espoo, Suomi

Postiosoite

Timpurinkuja 2, 02650 Espoo, Suomi