Uudenmaan keliakiayhdistys ry

Uudenmaan keliakiayhdistys ry on Keliakialiitto ry:n jäsenyhdistys. Toimimme yhteistyössä Keliakialiiton kanssa alueellisena potilasyhdistyksenä ja vaikuttamiskanavana.

Toimintamme tavoitteena on edistää keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastavien sekä muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien ja heidän läheistensä hyvinvointia. Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä keliakian tunnettuutta toiminta-alueella. Järjestämme Uudellamaalla  erilaisia gluteenittomia tapahtumia kuten esimerkiksi kokkauskursseja, kahvilatapaamisia, keskustelu- ja luentotilaisuuksia, lastentapahtumia ja tuote-esittelyjä. Olemme mukana myös useilla messuilla ja tapahtumissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksemme toimintaan!

Yhdistys toimii pääosin vapaaehtoisvoimin ja uusia ideoita sekä toteuttajia tarvitaan aina. Toimintaan voit osallistua silloin tällöin esimerkiksi olemalla mukana järjestämässä tapahtumaa tai tulemalla mukaan osaksi mukavaa hallitusporukkaa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

tukihenkilötoiminta, sosiaali ja terveys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vertaistoiminta, vertaistuki, sairastaminen

Asiasanat

vertaistuki, keliakia, gluteeniton

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, potilaat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Toimiston osoite

    Runeberginkatu 15 A 1 00100 Helsinki

Yhteystiedot

Sähköposti:
uudenmaankeliakiayhdistys@outlook.com

Lisätietoa verkossa

Uudenmaan keliakiayhdistys ry

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Askola, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Toimiston osoite

Runeberginkatu 17, 00100 Helsinki, Suomi