Uudenmaan Vanhustenhuollon kannatusyhdistys ry

Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Yh­distyksen toiminnan tarkoituksena on edistää ikääntyneiden hyvinvointia ja tarjota palvelu­kodeissaan ja palvelu­talossaan hoivaa ja asumista, jossa yhdistyy turvallinen asuminen, laadukas hoitotyö ja virikkeellinen ja kuntouttava onnellisten hetkien arki.

Palvelukoti Koivu ja Tähti sekä Palvelutalo Kotikoivu 

Palvelukoti Koivu ja Tähti sekä Palvelutalo Kotikoivu ovat Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry:n ylläpitämiä ja omistamia asumispalveluyksiköitä ikääntyneille.

Palvelukoti ja palvelutalo ovat aloittaneet toimintansa keväällä 2016. Palvelukoti Koivu ja Tähti tarjoaa ympärivuorokautista yksilöllistä hoiva-asumista ja palvelutalo Kotikoivu viihtyisää ja turvallista palveluasumista ikääntyville. Palvelukoti Koivu ja Tähti ja palvelutalo Kotikoivu sijaitsevat samalla tontilla luonnonläheisessä ympäristössä Espoon Mäkkylässä ja toimivat tiiviissä yhteistyössä. Palvelukodin yhteisiä tiloja ovat ravintola/juhlasali ruokailuun ja yhteisiin tilaisuuksiin sekä toimintatilat harrastetoimintaan ja terapia- ja kuntosalitilat.

Piha-alue on turvallinen ja helppokulkuinen. Istutuksineen ja pihavarusteineen piha mahdollistaa ulkoilun asuntojen välittömässä läheisyydessä. Myös lähimaastossa oleva polkuverkosto ja kävelytiet tarjoavat lähiluontoa ulkoiluympäristöksi.

Haemme vapaaehtoisia mukaan yhteisölliseen toimintaamme. Olisitko juuri sinä kiinnostunut tulemaan meille vapaaehtoiseksi? Ota yhteyttä meihin.

 

Mäntyranta

Mäntyranta on Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry:n omistama ja ylläpitämä palvelukoti. Perustehtävänä ja keskeisimpänä palvelunamme on tarjota tehostettua asumispalvelua muistihäiriöisille asukkaillemme. Kodissamme on ympäri vuorokauden paikalla terveydenhuollon koulutuksen saanutta henkilökuntaa.

Kodissamme on aloitettu vapaaehtoistoiminta  v. 2009. Toiminta on juurtunut aktiiviseksi osaksi kotimme arkipäivää, se tarjoaa asukkaillemme sekä vapaaehtoisille monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Palvelukoti Mäntyrantaan sekä sen vapaaehtoistoimintaan.

Kenties löydät meiltä itsellesi sopivan tehtävän vapaaehtoistoimijana?


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Yhdistys, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

vapaaehtoisuus

Avainsanat

Espoon Vapaaehtoisverkosto, ikääntyneet, vapaaehtoinen, vapaaehtoistehtävä, vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistyö

Kohderyhmä

vapaaehtoiset

Osoitteet

  • Kenttämiehentie 3

    Palvelukoti Koivu ja Tähti, Kenttämiehentie 3, 02650 Espoo

Yhteystiedot

Kotikunta: Espoo
Sähköposti:
paivi.salli@uvky.fi
Puhelin: 0407150050

Lisätietoa verkossa

www.uvky.fi/

facebook

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kenttämiehentie 3

Kenttämiehentie 3, 02650 Espoo, Suomi