ViaDia Espoo ry

ViaDia Espoo ry on vuonna 2013 perustettu Vapaakirkon diakoniatyön paikallisjärjestö. ViaDia Espoo ry tekee diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen eriarvoisuuden lievittämiseksi Espoossa. Sen tavoitteena on varustaa ja tukea heikoimmassa asemassa olevia lähimmäisiä.

Toimintamme kautta pyrimme mm. tukemaan päihde-, rikos-, ja vankilataustaisten henkilöiden siviiliin paluuta, elämäntavan muutosta ja uudenlaista toimijuutta sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämistä. Tuemme myös maahanmuuttajien ja pakolaisten kotoutumista yhteiskuntaan Suomessa sekä yhden vanhemman perheitä.

Ylläpidämme matalan kynnyksen kohtaamispaikkaa Leppävaarassa, jossa järjestämme avoimen olohuoneen toimintaa, vertaisryhmiä ja teemailtoja sekä tarjoamme yhteisöaterioita EU-ruokajaon yhteydessä. Työpajassamme voi korjata polkupyöriä, huonekaluja ja pieniä laitteita. ViaDia Espoo ry tarjoaa myös työkokeilu ja harjoittelupaikkoja.


Palvelemme kielillä

Englanti, Ruotsi

Toimiala

Yhdistys, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, kriminaalityö, päihteet ja riippuvuudet, työllisyys

Kohderyhmä

asunnottomat, kuntoutujat, maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Avoin olohuone

    Muurarinkuja 1, 02650 Espoo, Suomi

  • Työpaja

    Ajurinkatu 3, 02650 Espoo, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
espoo@viadia.fi
Puhelin: 044 989 5086

Lisätietoa verkossa

ViaDia Espoo ry

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki, Kauniainen

Avoin olohuone

Muurarinkuja 1, 02650 Espoo, Suomi

Työpaja

Ajurinkatu 3, 02650 Espoo, Suomi