Toiminta


Vertaisvierailu on toimintamalli järjestöjen välisen vuoropuhelun lisäämiseksi. Se on fasilitoitu tutustumisen, vertaisoppimisen ja yhteistyön kehittämisen malli, jossa kaksi yhdistystä vierailevat toistensa luona. Vierailut voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etäyhteyden kautta. Vierailuille valitaan etukäteen aihe, josta ajatuksia halutaan vaihtaa. Yhdistykset voivat itse toivoa Lue lisää…


Läksyhelppi on arabiaa puhuvien vapaaehtoisten avulla järjestetty palvelu, jossa peruskouluikäisiä lapsia autetaan kotitehtävissä. Toiminta parantaa koulumenestystä ja kielitaitoa, sekä lisää lasten hyvinvointia ja itseluottamusta. Läksyhelppi aloitettiin keväällä 2020 vastauksena korotilanteen synnyttämään tarpeeseen tukea kouluikäisiä lapsia ja heidän vanhempiaan etäopetuksessa.


Piirustusryhmä klo 11 Zoomissa. Tule juttelemaan, piirtämään yhdessä tai vain seuraamaan. Tarvikkeina kynä ja paperia. Liity Zoomiin https://us02web.zoom.us/j/84007409175 Meeting ID 840 0740 9175.


Lilla Karyllin keittiössä (etänä) klo 10–12. Tule juttelemaan ja seuraamaan, mitä Lillan keittiössä kokataan! Avomielin-verkossa, Discordissa (http://avomielin.fi/avomielin-verkko/ tai suora linkki: https://discordapp.com/invite/rrxJBnN).  


Runoryhmä klo 12. Luemme, jaamme ja kenties kirjoitammekin runoja. Tule mukaan juttelemaan tai vain kuulolle! Avomielin-verkossa, Discordissa (http://avomielin.fi/avomielin-verkko/ tai suora linkki: https://discordapp.com/invite/rrxJBnN).


Yhteensä: 54