Avoin vertaistukiryhmä ongelmallisesta syömisestä kärsiville miehille

06.08.2020 - 10.12.2020 / Vertaisryhmä / Etelän-SYLI ry

Toimintaa järjestetään

To
19:00 - 20:30

Olitpa sitten syömishäiriötä sairastava tai sairaudesta toipuva, syömisistään ja/tai kehonkuvastaan tavalla tai toisella huolestunut mies, olet tervetullut avoimeen vertaistukiryhmään. Riittää, että haluat jakaa omia ajatuksia, tuntemuksia, epäonnistumisia ja oivalluksia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien vertaisten kanssa. Ryhmään voi tulla myös kuuntelemaan ja vain olemaan.

Ei ilmoittautumista mutta saavuthan paikalle ryhmän aloitusaikaan klo 19. Ryhmä on maksuton eikä sinun tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Ryhmää ohjaa vapaaehtoisemme Jarkko, jolla on kokemusta syömishäiriön sairastamisesta ja ymmärryksestä, että syömishäiriöstä voi toipua pienin askelin:

”Olen Jarkko ja oireillut syömisen saralla ahmintatyyppisesti (bed), nuorempana ollut myös oireilua, joka näyttäytyi rajuina laihdutuskuureina ja paastoina hallita painoa. Painoni on sahannut elämän aikana paljon. Nykyään syöminen on tasapainoisempaa ja olen ymmärtänyt, että painolla ei ole niin suurta merkitystä siihen miltä minusta tuntuu. Olen käynyt Etelän-SYLIn ryhmissä noin kaksi vuotta ja todennut, että ne auttoivat minua osaltaan kohti parempaa syömistä sekä ajattelua, jossa paino ja keho ei olekaan keskiössä vaan sivuroolissa. Päärooliin on noussut itsensä parempi hyväksyminen ja ymmärrys miten toimii tietyissä tilanteissa itselleen haitallisesti ja miten vääriä toimintamalleja pystyy muuttamaan paremmiksi.”

Osoitteet

  • Etelän-SYLI ry / Kaapelitehdas B-rappu, 4. krs

    Tallberginkatu 1, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki, Vantaa

Kaupunginosa / Kylä
Ruoholahti

Etelän-SYLI ry / Kaapelitehdas B-rappu, 4. krs

Tallberginkatu 1, Helsinki, Suomi

Teemat

mielenterveys, vertaistoiminta, vertaistuki