Me-talo Espoo

01.09.2020 - 31.12.2022 / Harrasteryhmä, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Yksilöllinen tuki / Nicehearts ry / Uusimaa

Toimintaa järjestetään

Me-talo Espoon keskuksessa tarjoaa ainutlaatuisen paikan alueen asukkaille osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi.

Me-talo tarjoaa vapaa-ajan harrastustoimintaa, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa eri elämäntilanteisiin ja ongelmakohtiin. Mukana toiminnassamme on yhdistyksiä, paikallisorganisaatioita, vapaaehtoisia ja alueen asukkaita, jotka järjestävät myös itsenäisesti toimintaa me-talolla.

Me-talo tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, saada vertaistukea tai esimerkiksi leikkiä ja pelata. Tarjoamme tiloja kaikenlaiselle toiminnalle mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Lähtökohtana on, että toimintaa suunnitellaan kaupunkilaisten tarpeista käsin. Kuuntelemme ja tartumme aktiivisesti asukkailta nouseviin ideoihin ja toiveisiin toiminnalle. Millaista toimintaa sinä haluaisit Espoon me-taloon?

Me-talon toimintaa Espoossa koordinoi Nicehearts ry.

 

Osoitteet

  • Me-talo Espoo

    Terveyskuja 2b, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Me-talo Espoo

Terveyskuja 2b, Espoo, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, edunvalvonta, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kotoutuminen, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, työllisyys, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yleisötilaisuudet

Asiasanat

aamupäivätoiminta, ajanviete, aktiivinen kansalaisuus, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan keskus, ryhmätoiminta, lapset, nuoret, asukastoiminta, perheet

Kohderyhmä

eläkeläiset, järjestötoimijat, kuntalaiset, lapset ja nuoret, perheet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Yhteyshenkilö

Jannica Wiik
jannica.wiik@nicehearts.com
050 462 1771

Linkkejä

Me-talo Facebookissa