Jooga

18.08.2020 - 20.10.2020 / Harrasteryhmä / Taiteen Sulattamo ry

Toimintaa järjestetään

Ti
17:00 – 18:15

Sulattamolla tiistaisin alkuillasta Jaana Irmeli Turusen johdolla tarjolla rauhallista, tarkkaa ja lempeää joogaa, joka sopii kaikille ikään, kokoon tai liikuntataustaan katsomatta. Kokonaisvaltainen joogaharjoitus sisältää fyysisiä jooga-asanoita (asentoja), hengitysharjoituksia, meditaatio/mindfullness harjoituksia ja syvän loppurentoutuksen.

Joogan asanoita lähestään vaiheittain ja soveltaen niitä ryhmän tarpeisiin ja tasoon. Vaiheittain lähestyminen tarkoittaa, että ennen varsinaisia jooga-asanoita tehdään pohjustavia somaattisia harjoitteita, jotka edesauttavat kehotietoisuutta ja virittävät kehoa asanoihin. Joogaharjoituksen päämääränä ei ole esimerkiksi notkeus ja haasteelliset jooga-asanat vaan kehon ja mielen yhteyden ja levollisen läsnäolon vahvistaminen fyysisen harjoituksen kautta.

Lisätietoja Taiteen Sulattamon toiminnasta löydät kotisivuiltamme tai voit laittaa kysymyksiä osoitteeseen info@taiteensulattamo.fi

Osoitteet

  • Taiteen Sulattamo

    Malmin Raitti 17 C

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Malmi

Taiteen Sulattamo

Malmin Raitti 17 C

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, urheilu ja liikunta

Avainsanat

jooga

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset joogaan oheisen lomakkeen kautta.
ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Joogakerrat on osallistujille maksuttomia, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista jotta voimme huolehtia riittävistä turvaväleistä ja näin ollen kaikkien osallistujien turvallisuudesta.