Keski-Uudenmaan Unitupa – vertaisryhmä verkossa unettomille

20.10.2020 - 16.12.2020 / Vertaisryhmä / Suomen Unettomat ry

Toimintaa järjestetään

Ti
16:30-18:00
Keski-Uudenmaan Unitupa siirtyy koronasyistä syksyksi 2020 verkkoon.

Suomen Unettomat ry järjestämä unitupa on nyt verkon mahdollistamana avoin osallistumiselle paikasta tai etäisyydestä  riippumatta.

Uniliiton eri jäsenjärjestöjen järjestämät Unituvat ovat matalan kynnyksen maksuttomia vertaistapaamisia. Osallistua voi kuka tahansa unihäiriön kanssa elävä tai hänen läheisensä. Ohjaajina Unituvissa toimivat Uniliiton kouluttamat kokemusasiantuntijat, ja vertaisryhmän keskeinen tavoite on avun saaminen ja antaminen kokemusten jakamisen kautta.

Kaikki Uniliiton jäsenjärjestöjen unituvat löydät uniliitto.fi sivustolta.

Ohjaajana lokakuussa alkavassa Keski-Uudenmaan Unituvassa on Nurmijärveläinen FRM -vireysvalmentaja ja Suomen Unettomat ry pj Päivi Saarijärvi. Verkkotapaamisia on syyskaudella viisi. Voit tulla mukaan vain yhteen, useampaan tai jokaiseen tapaamiseen.

Unituvan alussa ohjaaja pitää pienen, max 15 minuutin, alustuksen esimerkiksi unen huollosta, vuorokausirytmistä, väsymyksen vaikutuksista ja unilääketieteen ajankohtaisista uutisista. Sen jälkeen on aikaa vertaiskeskustelulle ja kokemusten jakamiselle.

Tervetuloa!

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen, Uusimaa

Kunta
Nurmijärvi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, vertaistuki, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

Hyvä uni, unettomuus, verkkovertaistuki

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Päivi Saarijärvi

suomenunettomat@gmail.com

 

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Unituvan verkkoalusta ei vaadi sovelluksen asentamista puhelimeesi tai läppäriisi, mutta ilmoittautumisen se vaatii ja sen voit hoitaa tästä:

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Osallistujat saavat osallistumislinkin ennen ryhmän alkua sähköpostiinsa.

Ilmoittautuminen päättyy aina kaksi päivää ennen tapahtumaa.