Luovan kirjoittamisen etätyöpaja

11.04.2021 - 31.12.2021 / Harrasteryhmä, Vertaisryhmä / Taiteen Sulattamo ry

Toimintaa järjestetään

Ti
11:00 – 14:00

TIISTAISIN

Luovan kirjoittamisen etätyöpaja

Klo 11-14

 

Kirjoitustyöpajassa teemme lyhyitä harjoitteita, joita jokainen voi halutessaan jakaa ryhmässä. Emme pyri tuottamaan tai hiomaan valmista tekstiä, vaan tarkoituksena on aukoa luovuuden kanavia ja inspiroitua myös toisten teksteistä. Opettelemme kuuntelemaan sekä kertomaan, mikä toisen tekstissä herätti ajatuksia. Usein käykin niin, että joku muu huomaa kuulemassaan tekstissä jotakin merkityksellistä, mikä kirjoittajalta itseltä on jäänyt havaitsematta. Jos tekstejä toivotaan esim. blogiin tai valmisteilla olevaan näytelmään, siihen kysytään erikseen lupa.

Kirjoitustyöpaja järjestetään etänä tiistaisin klo 11-14 Eija Toivialan toimesta. Työpajaan voi ilmoittautua sähköpostin vapaa.teksti@luukku.com kautta. Eijalta saa jitsi-linkin vähän ennen työpajan alkua, jonka kautta voi osallistua työpajaan.

Osoitteet

  • Taiteen Sulattamo

    Malmin raitti 17 C, 00700 Helsinki

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Malmi

Taiteen Sulattamo

Malmin raitti 17 C, 00700 Helsinki

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kulttuuri ja taide, mielenterveys, vertaistoiminta

Avainsanat

luova tekeminen, kirjoittaminen, kulttuuri, vertaistoiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Työpajaan voi ilmoittautua sähköpostin vapaa.teksti@luukku.com kautta. Eijalta saa jitsi-linkin vähän ennen työpajan alkua, jonka kautta voi osallistua työpajaan.