Setlementti Louhelan Olohuonetoiminta, Nurmijärvi

01.09.2020 - 31.12.2020 / Kokous/tapaaminen, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Virkistys / Setlementti Louhela ry

Toimintaa järjestetään

Ma
9-17
Ti
9-17
Ke
9-17
To
9-17
Pe
9-14

Louhelan Olkkari Kirppisellä voit tehdä edullisia kirpputorilöytöjä ja olohuoneelle voit tulla tapaamaan uusia ihmisiä ja lukemaan iltapäivälehdet. Olohuoneessa riittää varmasti puheenaiheita vakioväen kanssa, eikä meillä syrjitä ketään. Olkkari Kirppiksen toimintaa muokataan kävijöiden mukaan mm. tehdään retkiä, pelataan mölkkyä ja järjestetään erilaista ryhmätoimintaa. Kaikki ovat tervetulleita Olkkari Kirppikselle myös nelijalkaiset ystävät.

Kirpputoria hoidetaan vapaaehtoistyönä ja se toimii lahjoitusperiaatteella, jonne voi lahjoittaa mm. taloustavaraa, pienelektroniikkaa ja vaatteita. Voitot menevät Setlementti Louhelan toiminnan kehittämiseen. Tervetuloa nauttimaan hyvästä kahvista ja vaihtamaan kuulumiset kanssamme.

Tällä hetkellä Olkkari Kirppiksellä pelataan petankia tiistaisin klo 13, mölkkyä torstaisin klo 13 ja bingoa perjantaisin klo 12. Seuraa Olkkari Kirppiksen facebookkia, niin pysyt ajan tasalla ohjelmasta.

Louhelan Olkkari Kirppis on avoinna ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-14.
Lisätietoja:  https://www.setlementtilouhela.fi/vapaa-ajan-toiminta/olohuonetoiminta/

Osoitteet

  • Louhelan Olkkari Kirppis

    Kuokkalantie 2, 01900 Nurmijärvi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Nurmijärvi

Louhelan Olkkari Kirppis

Kuokkalantie 2, 01900 Nurmijärvi, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kerhot, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset