SOS-Lapsikylän Mummun ja Vaarin virtuaalitupa lapsiperheille

15.01.2021 - 17.06.2021 / Verkossa tapahtuva toiminta, Virkistys / SOS-Lapsikylä

Toimintaa järjestetään

To
18:00-18:45

Virtuaaliset leikkituokiot lapsiperheille valloittavien varamummujen ja -vaarien seurassa

Järjestämme joka torstai lapsiperheille verkossa virtuaalisen leikkituokion, jossa SOS-Lapsikylän vapaaehtoistyössä mukana olevat ihanat varamummut ja -vaarit askartelevat, leikittävät lapsia ja lukevat satuja!

Virtuaalituvat järjestetään torstaisin 18:00-18:45. Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita viettämään aikaa varamummujen ja -vaarien kanssa!

 

Mistä Virtuaalituvassa on kyse?

SOS-Lapsikylän vapaaehtoistyössä mukana olevat varamummut ja -vaarit askartelevat, leikkivät ja lukevat satuja lapsiperheille verkossa joka torstai. Virtuaalituvissa myös kysellään kuulumisia ja jutellaan – vietetään aikaa yhdessä verkossa.

Virtuaalituvat kehitettiin koronatilanteen ollessa pahimmillaan SOS-Lapsikylän Mummun ja vaarin tupien toiminnan tilalle.

Virtuaalitupa on osa Lähellä – sukupolvet toistensa tukena -hanketta. Verkossa tapahtuva kohtaaminen on oiva hetki vuorovaikutukselle ja uusille oivalluksille niin varamummujen ja -vaarien, lasten kuin vanhempienkin kesken.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa ja virtuaalituvan ohjelma sekä osallistumislinkki osoitteissa:

www.sos-lapsikyla.fi/lahella/virtuaalitupa/

www.facebook.com/events/822482118608551/

 

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Vantaa

Teemat

eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kulttuuri ja taide, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, osallisuus, tapahtuma, vapaaehtoisuus

Avainsanat

etäyhteys, Sukupolvet, leikki, Leikkiseuraa, varaisovanhemmat, askartelu, laulu, loruttelu, Aikaa yhdessä, aikuiset ja lapset yhdessä, lapset, SOS-Lapsikylä, Lähellä-hanke, tekemistä korona-arkeen, Tukea ja seuraa korona-aikana, tukea ja toimintaa, poikkeusolot, korona, korona-apu, verkossa, etänä

Kohderyhmä

eläkeläiset, lapset ja nuoret, perheet, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Ilmoittautumistiedot

Mummun ja Vaarin virtuaalitupaan ei tarvitse ilmoittautua, sen kuin hyppää mukaan! Nähdään!