Syömishäiriöitä sairastavien ja toipuvien Zoom-verkkovertaistukiryhmä

06.08.2020 - 17.12.2020 / Vertaisryhmä / Etelän-SYLI ry

Toimintaa järjestetään

To
17:00 - 18:00

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joita oma syöminen, liikunta tai kehonkuva mietityttävät. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia tai hoitosuhdetta mukaan tullaksesi. Ryhmää ohjaavat kutakuinkin samat säännöt kuin kasvokkain tapahtuvia ryhmiä.

Erityistä huomiota kiinnitetään yksityisyyden suojan kunnioittamiseen. Toisista ryhmäläisistä tai ryhmäläisten henkilökohtaisista, arkaluontoisista tai salassa pidettävistä asioista ei keskustella tai puhuta ulkopuolisille. Zoom-verkkovertaistukiryhmiin osallistutaan kasvot näkyvillä, minkä vuoksi keskustelun näkyminen ja kuuluminen muille tulee suojata. Mietithän tarkkaan, mistä paikasta osallistut ja mitä kaikkea selkäsi takaa näkyy. Ryhmään ei voi osallistua lenkiltä tai muuten ulkoillessa. 

Ohjaajina toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset, joilla on omakohtaista kokemusta syömishäiriön sairastamisesta ja toipumisesta. Ohjaajat päästävät odotushuoneessa olevat sisälle klo 17 ja ryhmään pääsy sulkeutuu 5 min sen jälkeen. Klo 17.05 ryhmään ei oteta enää uusia osallistujia, joten tulethan ajoissa paikalle.

Ennen mukaan tulemista, perehdythän Zoom-verkkovertaistukiryhmän huoneentauluun. Zoomin käyttöönotto on helppoa ja onnistuu käyttöönotto-ohjeen avulla.  Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä voit lukea täältä.

Sairastavien ja toipuvien Zoom-verkkovertaistukiryhmään voit osallistua klikkaamalla linkkiä: https://us02web.zoom.us/j/89197902111 

Lämpimästi tervetuloa! <3

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki, Vantaa

Teemat

mielenterveys, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki