Tiia Viiltola, Rikas Elämä -taidenäyttely

06.05.2019 - 31.05.2019 / Muu / EJY ry

Toimintaa järjestetään

Ma
9-16
Ti
9-16
Ke
9-16
To
9-16
Pe
9-16

 

 

 

 

 

 

 

 

Rikas Elämä

 

Taiteilijaryhmänä pohdimme rikasta elämää ympäröivän yhteiskunnan ja omien yhteisöjen rikkauksia. Mitä on hyvä elämä? Mikä on rikkauden määritelmä? Kyseistä teemaa toteutimme erilaisilla kollaasi- ja sekatekniikoilla. Kierrätysmateriaalien käyttö toimi teosten vahvana punaisena lankana.

Etsimme rikkautta ylijäämästä ja kiertotalouden mielekkyyttä. Näiden asioiden linkitimme taiteeseen myös ekologisuuden merkityksen ja sen tärkeyden. Tutustuimme samalla tekniikan mahdollisuuksiin. Millaisia viestejä käytetty materaali kantaa ja miten me voimme hyöndyntää niitä omassa ilmaisussamme? Samalla tutkimme kuvataiteen kieltä, miten kuviin on tapana sisällyttää merkityksiä ja miten me voimme sen tehdä.

Taidepajaryhmä toimii osana kulttuuri- ja taidepainotteista nuorten elämänhallintaa  ja osallistuutta tukevassa NEO-Omapolussa. NEO- OmaPolku on yksi Setlementti Tampere ry:n työmuodoista.

 

 

 

 

 

Osoitteet

  • EJYn Kansalaistoiminnankeskus

    Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Tapiola (Hagalund)

EJYn Kansalaistoiminnankeskus

Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, käden taidot, messut ja näyttelyt, muu, virkistys, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

taidenäyttelyt, EJY ry, uusimaalaiset.fi

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset, nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

Tiia Viiltola

tiia.viiltola@setlementtitampere.fi

 

Linkkejä

uusimaalaiset.fi

Facebook

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Yhteistyökumppanit

EJY ry