Työelämämentoroinnin ryhmä koulutetuille maahan muuttaneille naisille, Tikkurila

07.09.2021 - 07.12.2021 / Kokous/tapaaminen, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Auroras-verkosto

Toimintaa järjestetään

Ti
17.30 - 19.30

Tikkurilan Auroras-ryhmä kokoontuu tiistaisin 7.9.2021 alkaen, klo 17.30-19.30 Tikkurilan kirjastossa. Ryhmässä opitaan suomalaisessa työelämässä ja työnhaussa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työelämäsuomea.

Auroras-verkosto järjestää suomenkielistä työelämämentorointia maahan muuttaneille, koulutetuille naisille ja kotona lasten kanssa oleville äideille. Koulutettujen naisten ryhmiin voivat tulla mukaan naiset, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan ja saamaan lisää tietoa suomalaisesta työelämästä ja työnhausta sekä vahvistamaan työelämässä tarvittavaa suomen kielen taitoa. Ryhmässä voi pohtia omaa osaamista ja tulevaisuuden suunnitelmia sekä verkostoitua.
Auroras-ryhmiin osallistuu niin opiskelijoita, työssäkäyviä kuin työtä etsiviä naisia. Ryhmää ohjaavat työelämää tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistujien koulutustason määrittelyksi riittää, että osallistuja kokee itse olevansa koulutettu nainen. Koulutuksen ei tarvitse olla korkeakoulutus ja se voi olla yhtälailla omasta lähtömaasta tai Suomesta. Ryhmän tavoitteena on työllistymisen tukeminen tai vaihtoehtoisten opiskelu-/työllistymismahdollisuuksien etsiminen.
Ryhmään otetaan uusia osallistujia kahdelle ensimmäiselle kerralle, sen jälkeen jatkamme suljetulla ryhmällä. Toivomme, että osallistujat osallistuvat yhteisiin tapaamisiin kerran viikossa 12 viikon ajan. Ryhmän toimintaa voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etätapaamisina.

Osoitteet

  • Tikkurilan kirjasto

    Lummetie 4, Vantaa, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Kaupunginosa / Kylä
Tikkurila

Tikkurilan kirjasto

Lummetie 4, Vantaa, Suomi

Teemat

kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, työllisyys, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

mentorointi, Työelämän suomen kieltä, aktiiviset työtähakevat, maahanmuuttajat, työelämänvalmiudet, työnhaku, aikuiset, aikuiskoulutus, vapaaehtoistyö maahanmuuttajat helsinki, Maahanmuuttajien työvalmennus, naiset, osaamisen tunnistaminen, hanketoiminta, hanketyö

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset, naiset, opiskelijat, työssäkäyvät, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Lisätiedot

Johanna Teerijoki, hankekehittäjä: johanna.teerijoki(a)auroras.fi, p. 045 168 7421

Linkkejä

www.auroras.fi

Facebook: @aurorasverkosto

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumislomake Tikkurilan Auroras-ryhmään: https://forms.gle/JkvynzTUQN6XkZ7d6

Lisätietoja kaikista Auroras-ryhmistä löydät nettisivuiltamme: https://auroras.fi/tule-mukaan/ryhmat/