UMMA-hankkeen yhteisölähettilästoiminta – myös etänä!

02.11.2020 - 30.11.2021 / Koulutus/seminaari, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Amal ry

Toimintaa järjestetään

UMMA-hankkeen yhteisölähettiläiden roolina on viedä tietoa, antaa ohjausta sekä edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia. Yhteisölähettiläät toimivat yhteistyössä hankkeen työntekijöiden, yhteisöiden sekä tarpeen mukaan eri organisaatioiden kanssa. Yhteisölähettilästoiminta on osa UMMA-hankkeen jalkautuvaa yhteisötyötä, jonka tavoitteena on tukea naisten ja tyttöjen hyvinvointia sekä ehkäistä ja vähentää erilaisten haitallisten tapojen vaikutuksia naisten ja tyttöjen elämässä.

Yhteisölähettiläät tekevät pääasiallisesti naiserityistä työtä, mutta tarpeen mukaan voimme pitää infoja myös muille kohderyhmille.

Yhteisölähettiläiden kielinä on suomi, englanti, arabia, somali ja turkki. Yhteisölähettiläämme toimivat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turussa. Toteutamme toimintaa myös etänä.

Voimme pitää infoja muun muassa hyvinvoinnista ja terveydestä, mielenterveyteen liittyvistä teemoista, väkivallan moninaisuudesta ja sen tukimuodoista sekä uskonnon tuesta väkivallan ehkäisyssä ja selviytymisessä, avioliitto ja perheasioista, naisten oikeuksista sekä suomalaisesta palvelujärjestelmästä ja muslimiasiakkaan kohtaamisesta.  Mikäli sinulla on mielessäsi jokin muu aihe, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä jos yhteisössäsi, ryhmässäsi tai toiminnassasi olisi tarvetta yhteislähettilään ja työntekijämme infolle tai muulle toiminnalle.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa, Varsinais-Suomi

Kunta
Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, sairastaminen, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, järjestötoimijat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, naiset

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Järjestetään kielillä

Arabia, Englanti, Turkki, Somali

Lisätiedot

Hankepäällikkö

Minna Taipale

045 78318555

minna.taipale@amalry.fi

Linkkejä

www.amalr.ry.fi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman kielet

Arabia, Englanti, Turkki, Somali

Ilmoittautumistiedot

Hankepäällikkö

Minna Taipale

045 78318555

minna.taipale@amalry.fi