Vapaaehtoistoimintaa Setlementti Louhelassa

16.12.2019 - 31.12.2021 / Muu, Virkistys / Setlementti Louhela ry

Toimintaa järjestetään

Setlementti Louhelassa voit toimia vapaaehtoisena monella eri tavalla. Voit itse määritellä miten paljon haluat aikaasi vapaaehtoistoimintaan käyttää ja miten haluat sitoutua toimintaan. Tarjoamme mahdollisuuksia kertakeikoista pidempiaikaiseen vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoisiksi voivat tulla kaikenikäiset ihmiset, jotka haluavat olla ystävänä ja apuna sitä tarvitsevalle.

Vapaaehtoistoiminta on omasta halusta lähtevää, tasa-arvoista toisen ihmisen kohtaamista, auttamista ja tukemista. Se on ihmisten välistä vastavuoroista toimintaa, joka tuottaa iloa molemmille osapuolille.

Vapaaehtoinen voi toimia esim. kaverina maahanmuuttajanuorelle, ystävänä ikäihmiselle, saattajana lääkärireissulla, apuna tapahtumassa, tukihenkilönä kehitysvammaiselle ihmiselle, ryhmänohjaajana, vertaisneuvojana, liikuntaluotsina, kulttuuriluotsina jne… Jos et löydä olemassa olevaa sinulle mielekästä vapaaehtoistoimintaa, voit luoda omannäköisen vapaaehtoistehtävän omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Lue lisää vapaaehtoistoiminnastamme täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan tiimiin:

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tiina Herttuainen
puh. 044 340 0702
tiina.herttuainen(at)setlementtilouhela.fi

Setlementti Louhelan avunvälitys ma–pe klo 9-15
Avunvälitys- ja tapahtumakoordinaattori Hanna Gröhn
puh. 040 767 3447
vapaaehtoistoiminta(at)setlementtilouhela.fi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kerhot, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, osallisuus, tapahtuma, tempaus, tukihenkilötoiminta, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, virkistys, ystävä- ja viriketoiminta